- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet fıstığım İzmir çok sıcak. Çünkü sen varsın. Ama bu sıcaklığı ne kadar hak ediyoruz
MalaesefEvet fıstığım İzmir çok sıcak. Çünkü sen varsın. Ama bu sıcaklığı ne kadar hak ediyoruz![]()
Aşk olsun bebişim seninle herşeye varımAhhh ahhh ne sıcak seninle olmak vardı bebeğim![]()
Öyle mi diyorsunuzO senin ateşindir![]()
Adresini yolla bana ateş topu yollayım sanaO zaman ateşini yolla bana![]()
Ozaman anlamlı bir gün olsun bizim içinSıcak tekrardan anlamını buluyor gibi
YessssBenim yüzümden mi![]()
Bebeğim iki büyük klima var evetÖyle yatağın olduğu yerde klima vardır nasıl olsa. Ana senin sıcaklığını düşürür mü bilmem
Yolla kıbleye doğru kucaklarım seni benAdresini yolla bana ateş topu yollayım sana![]()
Dur kıbleyi bulayım ilk önceYolla kıbleye doğru kucaklarım seni ben![]()
Ewt ewt senn yüzünden herkes yaniyorNe kadar kötü birisiyim yaa ben![]()
Sen harika seksi ama bu ne seksilik @Cansel Ulusoy hanım böyle
Seninle sımsıcak olur…
Soğuk suyun altına girip çıkın bebeğimEwt ewt senn yüzünden herkes yaniyor
Senin olduğun her yer sıcak zaten bebeğim kışta olsa yakıyorsun zaten
İzmir'in güneşi sen olunca sıcaklığı dayanılmaz olur yanına gelip serinlemek lazım
Canım benim çok teşekkür ederimSen harika seksi ama bu ne seksilik @Cansel Ulusoy hanım böyle
Çok teşekkür ederimBu kıyafet ve pozla emin olun Ocak ayında da aynı sıcaklık olurdu![]()
Evet şimdi bu kadar sıcak ta diğer üç ayı düşünemiyorumHaziran, temmuz, ağustos var daha, bunlar ısınma turları İzmir için @Cansel Ulusoy hanımefendi
Çok teşekkür ederim bebeğimsenin sıcaklığın o yakıyorsun güzelliğinle
Desene İstanbul'u da yakanlar varHer yer sıcak kuzum İstanbul yanıyor
Çok teşekkür ederimHarika bir fiziğiniz Cansel hanım. Yumuşacık teninize temas ettiğimdeki heyecanı, o kalp atışlarımı hissetmesinizi isterim doğrusu![]()
Teşekkürler bebeğimSenin olduğun her yer sıcak zaten bebeğim kışta olsa yakıyorsun zaten![]()
Teşekkürler bebeğimİzmir'in güneşi sen olunca sıcaklığı dayanılmaz olur yanına gelip serinlemek lazım![]()
Salı gecesi peki?Ozaman anlamlı bir gün olsun bizim için![]()
Olsun muSalı gecesi peki?![]()
Yesin yesin ham yapsın beni o seksi kadınCanım benim çok teşekkür ederimo seksi kadın seni yesin
![]()
Tamam söz sonra ağlamak yok amaYesin yesin ham yapsın beni o seksi kadın![]()
Ayyy ben gülerim kiTamam söz sonra ağlamak yok ama![]()
Bende razıyım seninle yanmayaben beraber yanmaya razıyım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!