Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🤣🤪 Bugünün sorusu 😉🥰

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
577
626
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
🥰 Çalışma masasının üstünde şey...olur mu?🥰😎
Bana da sorduysan, zaten masala şey koymak için yapılmıyor mu? İstediğini köy bebekkkk. Sen seninkini ben benimkini koyayım, aynı anda olması neyi değiştirir?:love::LOL::ROFLMAO:

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
360
499
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadın için rahat bir durum değil neticede tahta yani 🤣🤣🤣

fidelyo Çevrimdışı
6 Mar 2017
109
128
Hemde çok güzel oluyor, tecrübeyle sabit, seninle çok daha güzel olacağına eminim, ilk fırsatta deneyelim güzel bebek😍

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
360
499
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yapmaya niyetlendikten sonra amuda kaldırır yine yaparım boşuna mı yaptım vücudu kaslı 🤣🤣🤣

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bana da sorduysan, zaten masala şey koymak için yapılmıyor mu? İstediğini köy bebekkkk. Sen seninkini ben benimkini koyayım, aynı anda olması neyi değiştirir?:love::LOL::ROFLMAO:
Evet sanada soruyorum tabiki 🤭🤣ben hiç kötü niyetle kullanmadım desem yalan olur biraz oran ,buram acıyor ama güzel oluyor 🥰🥰🤣🤣🤣

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin uçak fobin yine tutarsa otobüsle gel bebeğim 🤣🤣🥰🤭🤭mazallah uçak tribülansa girerse bunu deneyemeyiz 🤣🤣🥰🤪🤪🤪
Ben arabayla geleyim en iyisi ayağım yere bassın, ayrıca uçakları allah yok etsin. Ne iğrenç bir şey, hani tutunduğun şey düşüyor kaçacak yerin yok :) Valla gelirken vericem arabayı arkadaşa yakıcam sigaramı 90'ı geçme ağır ağır gidelim diyicem, içicem kahvemi sigaramı :) Bunu mutlaka deneyeceğiz ama cansel bu masayı sevdim ama bu olmasa da olur herhangi bir masa da bizim işimizi görür yeter ki sen ol :love::love::love:

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben arabayla geleyim en iyisi ayağım yere bassın, ayrıca uçakları allah yok etsin. Ne iğrenç bir şey, hani tutunduğun şey düşüyor kaçacak yerin yok :) Valla gelirken vericem arabayı arkadaşa yakıcam sigaramı 90'ı geçme ağır ağır gidelim diyicem, içicem kahvemi sigaramı :) Bunu mutlaka deneyeceğiz ama cansel bu masayı sevdim ama bu olmasa da olur herhangi bir masa da bizim işimizi görür yeter ki sen ol :love::love::love:
Sen yeterki gel bebeğim 🤣🤣 havada karada fark etmez her türlü 🥰🤣🤣bende uçaklara öyle deme bence senin bu duanı okuyan pilotlar olabilir aramızda mazallah valla birdaha uçağa ikimizde binemeyiz 🥰🥰🤪🤪🤣🤣😎😎aman boşver binmesekte arabayla gelip,gideriz bizde demi amaa🤪🤪🤣😎😎🤭🤭

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen yeterki gel bebeğim 🤣🤣 havada karada fark etmez her türlü 🥰🤣🤣bende uçaklara öyle deme bence senin bu duanı okuyan pilotlar olabilir aramızda mazallah valla birdaha uçağa ikimizde binemeyiz 🥰🥰🤪🤪🤣🤣😎😎aman boşver binmesekte arabayla gelip,gideriz bizde demi amaa🤪🤪🤣😎😎🤭🤭
Haklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yok :) Bu sıralar muhasebecilerden dertliyim yakında çözücem, pilotlarla seneye kapışırız 🤣Yalnız göğüslerin çok iyi ya 👅💋🔥

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yok :) Bu sıralar muhasebecilerden dertliyim yakında çözücem, pilotlarla seneye kapışırız 🤣Yalnız göğüslerin çok iyi ya 👅💋🔥
Bencede gerek yok bu pilotlar bizi uçağa bindirip havadan aşağıya ayarlar beybisi 🤣🤣🤪🤪ben korkuyorum ondan karışma hiç kimseye 🥰🤣🤣🤪🤪sen şimdi muhasebecilere bak sonra onları hallederiz 🥰🥰🤪🤣💋💋

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hahaaaa yine sonuna yazmışsın yazacağını 🤣🤣🤣🤭

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
675
900
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hangi pilot seninle kapisiyormus cekeyim kulagini 😘

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben gelip seni alayım mı bebiş 😎😎😉🤣🤣🥰🥰olsun geç olsun güç olmasın 🥰🥰
Yollarda yormayayım bebeğim enerjini yatağa ve masaya sakla 😍😍😘😘😎
Hahaaaa şuan aklıma ne geldi @ZeuS seninle ikimiz uçağa binsek varya o uçak bizden korkar 🤣🤣🤣
Hiç hoş şeyler olmaz yalnız biznız uçalım ki rahat edelim :) hazır hepimiz çıplağız bu krema bitecek 🤣🤣
Viski bardağı elinde düşersin sende 🤣🤣🤣🤣🤭🤭
bak bu iyi olur giderken bi fırt daha çekerim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar