- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana da sorduysan, zaten masala şey koymak için yapılmıyor mu? İstediğini köy bebekkkk. Sen seninkini ben benimkini koyayım, aynı anda olması neyi değiştirir?Çalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
Aralıkta izmirdeyim bunu bir deneyelim canselciğimÇalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
Sen böyle davet edersen olur çok da güzel olur harika seksi olurÇalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
bu masada çok iyi oral olur.Çek sandalyeyi altına otur saatlerce çalış.Yatak yumuşak insanın huzuru kaçıyorKadın için rahat bir durum değil neticede tahta yani![]()
Hayalim deki yerÇalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
Olur olur hemde bal gibi olurrÇalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
Evet sanada soruyorum tabikiBana da sorduysan, zaten masala şey koymak için yapılmıyor mu? İstediğini köy bebekkkk. Sen seninkini ben benimkini koyayım, aynı anda olması neyi değiştirir?![]()
Senin uçak fobin yine tutarsa otobüsle gel bebeğimAralıkta izmirdeyim bunu bir deneyelim canselciğim![]()
Bence rahat değil tahta yani sonucta heryermize batarKadın için rahat bir durum değil neticede tahta yani![]()
Ben arabayla geleyim en iyisi ayağım yere bassın, ayrıca uçakları allah yok etsin. Ne iğrenç bir şey, hani tutunduğun şey düşüyor kaçacak yerin yokSenin uçak fobin yine tutarsa otobüsle gel bebeğimmazallah uçak tribülansa girerse bunu deneyemeyiz
![]()
Büyük bir zevkle davet ediyorumSen böyle davet edersen olur çok da güzel olur harika seksi olur🫦
Bencede olur diye düşünüyorum denemek gerekHemde çok güzel oluyor, tecrübeyle sabit, seninle çok daha güzel olacağına eminim, ilk fırsatta deneyelim güzel bebek![]()
Masada çok sert bebeğim ya insanın sırtı ağrır oda bir yere kadarbu masada çok iyi oral olur.Çek sandalyeyi altına otur saatlerce çalış.Yatak yumuşak insanın huzuru kaçıyor
Okadarda değil canımYapmaya niyetlendikten sonra amuda kaldırır yine yaparım boşuna mı yaptım vücudu kaslı![]()
Sanki bu cümleyi bir şarkıdan hatırlıyorumOlur olur hemde bal gibi olurr![]()
Ne olur mu? Şey mi? Masanın üstündeki sen olduktan sonra, neler olmaz ki!Çalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
Sen yeterki gel bebeğimBen arabayla geleyim en iyisi ayağım yere bassın, ayrıca uçakları allah yok etsin. Ne iğrenç bir şey, hani tutunduğun şey düşüyor kaçacak yerin yokValla gelirken vericem arabayı arkadaşa yakıcam sigaramı 90'ı geçme ağır ağır gidelim diyicem, içicem kahvemi sigaramı
Bunu mutlaka deneyeceğiz ama cansel bu masayı sevdim ama bu olmasa da olur herhangi bir masa da bizim işimizi görür yeter ki sen ol
![]()
Hahaaaa güzel olur demi bebeğimNe olur mu? Şey mi? Masanın üstündeki sen olduktan sonra, neler olmaz ki!
Haklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yokSen yeterki gel bebeğimhavada karada fark etmez her türlü
bende uçaklara öyle deme bence senin bu duanı okuyan pilotlar olabilir aramızda mazallah valla birdaha uçağa ikimizde binemeyiz
aman boşver binmesekte arabayla gelip,gideriz bizde demi amaa
![]()
Bencede gerek yok bu pilotlar bizi uçağa bindirip havadan aşağıya ayarlar beybisiHaklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yokBu sıralar muhasebecilerden dertliyim yakında çözücem, pilotlarla seneye kapışırız
Yalnız göğüslerin çok iyi ya
![]()
Hahaaaa yine sonuna yazmışsın yazacağınıHaklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yokBu sıralar muhasebecilerden dertliyim yakında çözücem, pilotlarla seneye kapışırız
![]()
baştan yazıp ürkütmeyeyim dedim bebeğimHahaaaa yine sonuna yazmışsın yazacağını![]()
Hangi pilot seninle kapisiyormus cekeyim kulaginiHaklısın bebeğim şimdi bir de pilot camiasını düşman etmeyelim, zaten bir tane dostumuz yokBu sıralar muhasebecilerden dertliyim yakında çözücem, pilotlarla seneye kapışırız
![]()
Hiç denemedim çok denemek isterimÇalışma masasının üstünde şey...olur mu?
![]()
valla bi türbülansa girdik aklım gitti zaten sevmiyorum içmeden binemiyorum. onda kabahat yok sorun bendeHangi pilot seninle kapisiyormus cekeyim kulagini![]()
Turbulanstir gelir gecervalla bi türbülansa girdik aklım gitti zaten sevmiyorum içmeden binemiyorum. onda kabahat yok sorun bende![]()
eyvallah tesekkürler ama binmeden içiyorum.Turbulanstir gelir gecerhaber ver bir dahakine viski yollatayim
![]()
Turbulans kaynakli herhangi bir dusme kaydedilmedi bu zamana kadareyvallah tesekkürler ama binmeden içiyorum.ya gelip geçmez de düşersek napacaz
![]()
Ayyyy şimdiye kadar ürkmüyordum bu yazından sonra gerçekten düşünür oldumbaştan yazıp ürkütmeyeyim dedim bebeğim![]()
Yürüyerek geleyim o zaman , geç gelirim ama gelirim garanti olurAyyyy şimdiye kadar ürkmüyordum bu yazından sonra gerçekten düşünür oldumacaba uçak tribülansa mı girse...
![]()
İzmir'e gelirseniz olabilirHiç denemedim çok denemek isterim
Ben gelip seni alayım mı bebişYürüyerek geleyim o zaman , geç gelirim ama gelirim garanti olur![]()
Hahaaaa şuan aklıma ne geldi @ZeuS seninle ikimiz uçağa binsek varya o uçak bizden korkarvalla bi türbülansa girdik aklım gitti zaten sevmiyorum içmeden binemiyorum. onda kabahat yok sorun bende![]()
Hizmette sınır yokTurbulanstir gelir gecerhaber ver bir dahakine viski yollatayim
![]()
Viski bardağı elinde düşersin sendeeyvallah tesekkürler ama binmeden içiyorum.ya gelip geçmez de düşersek napacaz
![]()
@Capitancapitan bize gelince bu uçaklar turbulans falan dinlemezTurbulans kaynakli herhangi bir dusme kaydedilmedi bu zamana kadar![]()
Yollarda yormayayım bebeğim enerjini yatağa ve masaya saklaBen gelip seni alayım mı bebişolsun geç olsun güç olmasın
![]()
Hiç hoş şeyler olmaz yalnız biznız uçalım ki rahat edelim
bak bu iyi olur giderken bi fırt daha çekerimViski bardağı elinde düşersin sende![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!