- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yakıyorsun yine güzellik ,,En güzel akşamlarınız olsun güzel bir görsel bırakıyorum buraya
![]()
Yandığının farkındayım buraya kadar geldi sıcaklıkYakıyorsun yine güzellik ,,![]()
Biliyorum ama ben burayı. Yine ışıklar altında bir yıldız parlıyor. Bidahakine birlikte oturalım bebeğim olurmu. En güzel akşamlar seninle olsun fıstığımEn güzel akşamlarınız olsun güzel bir görsel bırakıyorum buraya
![]()
Tamam canım olur beraber oturalım bir daha ki sefereBiliyorum ama ben burayı. Yine ışıklar altında bir yıldız parlıyor. Bidahakine birlikte oturalım bebeğim olurmu. En güzel akşamlar seninle olsun fıstığım![]()
Yandığının farkındayım buraya kadar geldi sıcaklık
Teşekkür ederim bebeğim
![]()
görseldeki de en sevdiğim mutlu akşamlar cansel hanım cımEn güzel akşamlarınız olsun güzel bir görsel bırakıyorum buraya
![]()
Bende seninle yanmaya hazırım yavrummmSenle herzaman yanmaya varım bebiş ,,
![]()
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldumakşamlar sizinle güzelleşiyor Cansel Hanim![]()
Çok teşekkür ederim bebeğim sanada mutlu akşamlargörseldeki de en sevdiğim mutlu akşamlar cansel hanım cım
Senle her yer çok rahat kiEn güzel akşamlarınız olsun güzel bir görsel bırakıyorum buraya
![]()
En güzel akşamlarınız olsun güzel bir görsel bırakıyorum buraya
![]()
umarim yakin zamanda gorusur daha da mutlu oluruzÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum![]()
Çok teşekkür ederim siz kırmızıyı çok seviyorsunuz belli benim gibiKırmızı çoraplar çok yakışmış![]()
Ne güzel buna çok sevindimSizi gördüğümüz bir akşamın kötü olma ihtimali çok düşükher zamanki gibi çok seksisiniz
Biz seninle heryere gideriz canımGörsel biiiizi dis ko ya görtürrrr
Pardon diyeceğim o değildi, sanırım aklım başımdan alındı az evvel![]()
Tanışmak dileğiyleumarim yakin zamanda gorusur daha da mutlu oluruz![]()
Biz seninle heryere gideriz canım
Evet farkettim çok farklı bir yorum yapmışsın aklın bı gidip gelmiş![]()
yolunuz istanbula düşerse muhakkak haberim olsunTanışmak dileğiyleçok sevinirim
![]()
Yanyana gelince dikkat etSebebi sensin güzel kadın![]()
Tabiki paylaşım yapıcam,yapıyorum merak etmeyin mutlaka görürsünüzyolunuz istanbula düşerse muhakkak haberim olsunbir gün muhakkak
![]()
Yanyana gelince dikkat etaklına birşey olursa karışmam
Teşekkür ederim bebeğim![]()
Harika bir şarkı bencedeBirşey olursa aklıma arka planda çalan şarkı :
Kalbim Ege'de Kaldı![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!