- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gördüğüm en güzel mazarasın ❤
Burdan da güzel görünüyor.
Teşekkür ederimGördüğüm en güzel mazarasın ❤⚘
Meleğim
Evet şimdi bende baktım da gerçekten güzel görünüyorBurdan da güzel görünüyor.![]()
manzara halt etmiş sizin yanınızda
Manzarası olan pencere
Bu güzelliği nereden bakarsak bakalım o manzara her yerden güzeldir çünkü manzara sensin güzellik
Teşekkürlermanzara halt etmiş sizin yanınızda
Teşekkür ederimÖzledim sizi @Cansel Ulusoy hanım. Yok olmayın kalbimize incek ama![]()
Evet işte o pencere harika bir manzaralı pencere yapmışlarManzarası olan pencere
Çok teşekkür ederimBu güzelliği nereden bakarsak bakalım o manzara her yerden güzeldir çünkü manzara sensin güzellik![]()
Yerim seni benSen varken manzara ne ki. Renkli veya siyah beyaz olsun her zaman senin manzaran beni etkiliyor.
Ben manzaraya bakayım sizde bana bakmaya devam edin ozamanbizim manzaramiz daha guzel cunki sana bakiyoruz![]()
Manzara güzel manzarayı güzel yapan biri var şehir güzelleşiyor
Çok derinManzara manzara içinde derinlikli bir çalışma❤
Neden olmasınBi yakindan bakmak lazim
Vay vayyy yoruma bakManzara güzel manzarayı güzel yapan biri var şehir güzelleşiyor❤
İsterseniz sizinlede canlı canlı beraber o manzarayı izleyebilirizO manzaraya canlı bakan için dahada güzel sanırım.
Detaylara çok dikkat ederimBen bir manzara göremedim. Gördüğüm tüm ve tek detay sizden ibaret gerisi teferrüat![]()
![]()
Yorum yaptıran bi o kadar güzelVay vayyy yoruma bakharika bir yorum teşekkürler
![]()
O manzarada neler yapılmaz ki@CanselUlusoy
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!