Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse hanım ile gece buluşması

somethingthat Çevrimdışı
8 Kas 2009
9
18
Cinsiyetiniz nedir?
Buse Hanım ile Pazar gecesi buluştuk. Geç saat olmasına rağmen sağolsun beni kırmadı. Muhabbeti, fiziği her şeyi gayet güzel bir hanımefendi. Gayet keyifli bir buluşma oldu. İncecik bir bel, harika kalçalar. Fiziği gerçekten muhteşem. Türk kahveleri için de çok teşekkür ederim bu arada :)

sibernedick Çevrimdışı
16 Tem 2020
79
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse Hanım ile Pazar gecesi buluştuk. Geç saat olmasına rağmen sağolsun beni kırmadı. Muhabbeti, fiziği her şeyi gayet güzel bir hanımefendi. Gayet keyifli bir buluşma oldu. İncecik bir bel, harika kalçalar. Fiziği gerçekten muhteşem. Türk kahveleri için de çok teşekkür ederim bu arada :)

teşekkürler yorum için👍🏻 Henüz kendisiyle görüşmesekte @BUSE PIRIL tel geçerim💐☺️

babafrigo

Normal Üye
28 Eyl 2020
29
34
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hijyenik yaklaşımı göz kamaştırıcı! Buse Pırıl Pırıl Hijyenik! Disiplin, partnere saygı, ciddiyet ve seksiyet :) Nasip olur inşallah.

delonte

Normal Üye
11 Şub 2011
48
110
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Buse Hanım çok ilgi çekici gözüküyor zaten.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımnız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar