Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse ile eşsiz bir buluşma

Merseyside

Normal Üye
8 Şub 2021
30
44
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,

Pandemi korkusuyla uzun zamandır görüşme yapmıyordum, geçtiğimiz haftalarda cesaretimi toparlayıp foruma girdim, sıkı bir inceleme yaptım ve en son Buse Pırıl'da karar kıldım. WhatsApp vs. derken çarşamba günü ikindi saatlerine randevulaştık.

Kendisiyle ciddi anlamda inanılmaz 2 saat geçirdim, tam bir GFE deneyimi yaşattı bana. Bundan daha iyisi olabilir miydi inanın bilmiyorum.

Sapsarı, pamuk teni; esnek her pozisyonun hakkını veren fit vücudu; isteği, arzusu, kaprissiz sıcak tavırları... Özellikle 2. Birlikteliğimiz benim yaşadığım en iyi görüşme deneyimiydi diyebilirim ki Tayland, Amsterdam (Red Light st.) gibi yerleri görmüş bir insanım 🙂

Muhabbeti, sıcakkanlı tavrı, hijyen şartları kuşkunuz olmasın, kahvesi vs. ikramları da cabası.

Kesinlikle tekrar plan yapacağım, gidecek arkadaşlar banka yanındaki otoparkı kullanmalarını tavsiye ederim, yer ciddi anlamda merkezi evet ama sokakta park bulmak çok kolay olmayabilir.

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
709
481
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar