Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse ile muhteşem 2 saat

• Konbuyu başlatan irlee
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35

irlee

Normal Üye
13 Mar 2023
4
55
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birkaç hafta önce cumartesi günü forumda gezerken buseye mesaj attım ve akşam 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık. Eve girdiğiniz sizi güler yüzle çok sıcak bir şekilde karşılıyor. Buse neşeli güler yüzlü, enerjisi yüksek birisi. Ayrıca kendisi uzun süre sohbet edebileceğiniz birisi. Görüşmemizde ben kendimi muhabbete kaptırmış konuşurken saatin geçtiğinin farkında değildim ve kendisinin uyarmasıyla duşa girdim J Kendisi çok zarif bir kadın ve ayrıca çok sexy. Çok keyifli ve güzel 2 saat geçirdim kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birkaç hafta önce cumartesi günü forumda gezerken buseye mesaj attım ve akşam 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık. Eve girdiğiniz sizi güler yüzle çok sıcak bir şekilde karşılıyor. Buse neşeli güler yüzlü, enerjisi yüksek birisi. Ayrıca kendisi uzun süre sohbet edebileceğiniz birisi. Görüşmemizde ben kendimi muhabbete kaptırmış konuşurken saatin geçtiğinin farkında değildim ve kendisinin uyarmasıyla duşa girdim J Kendisi çok zarif bir kadın ve ayrıca çok sexy. Çok keyifli ve güzel 2 saat geçirdim kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.
Teşekkür ederim bu güzel paylaşım için ☺️ en kısa zamanda görüşmek üzere ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar