Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse ile nihayet...

Wolf_Memo Çevrimdışı
21 Tem 2019
45
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse ile nihayet geçtiğimiz ay tanışabildim. Öncelikle geç referans için kendisinden özür dilerim. Çok yoğun bir iş temposuyla geçen bir ay oldu benim için.
Başlığı nihayet diyerek açtım çünkü bu camiaya girdiğim günden beri beni eken ilk bayan oldu kendisi. Neyse ki saçma bir gurur yapmayıp, kendisiyle buluşmakta ısrar ettim ki, iyiki etmişim. Çok güzel, naif, sevimli, çıtı pıtı bir hanımefendi kendisi. Nadide bir çiçek gibi... Geçirdiğimiz zaman eşsizdi, hiç bitmesini istemediğim müthiş anlar geçirdim. Güzelliği ve fiziğiyle beni benden aldı diyebilirim. Çok konuşkan birisi olmamama rağmen, yanında kendimi çok geveze hissettim. Genelde dinlemeyi tercih eden bir yapım olmasına karşın, o dudaklarımın içine düşercesine beni dinlemesi ve beni süzmesi kendimi çok değerli hissettirdi bana. Bu yönüyle değişik bir deneyim oldu benim için.
Evi Bağdat caddesine son derece yakın, çevresinde araç parkı için fazlası ile seçenek mevcut. Evine bayıdım. Son derece rahat edeceğiniz ve konforlu bir mesken.
Özel anlar ise muhteşemdi. Dört dörtlük bir performans sergiledi. Kendisini tanıdığım için ve bana yaşattığı muhteşem anlardan ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Hayat hep kendin gibi insanlar çıkarşın karşına. Yeniden görüşmek üzere, o zamana kadar kendine iyi bak...

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,166
2,659
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse ile nihayet geçtiğimiz ay tanışabildim. Öncelikle geç referans için kendisinden özür dilerim. Çok yoğun bir iş temposuyla geçen bir ay oldu benim için.
Başlığı nihayet diyerek açtım çünkü bu camiaya girdiğim günden beri beni eken ilk bayan oldu kendisi. Neyse ki saçma bir gurur yapmayıp, kendisiyle buluşmakta ısrar ettim ki, iyiki etmişim. Çok güzel, naif, sevimli, çıtı pıtı bir hanımefendi kendisi. Nadide bir çiçek gibi... Geçirdiğimiz zaman eşsizdi, hiç bitmesini istemediğim müthiş anlar geçirdim. Güzelliği ve fiziğiyle beni benden aldı diyebilirim. Çok konuşkan birisi olmamama rağmen, yanında kendimi çok geveze hissettim. Genelde dinlemeyi tercih eden bir yapım olmasına karşın, o dudaklarımın içine düşercesine beni dinlemesi ve beni süzmesi kendimi çok değerli hissettirdi bana. Bu yönüyle değişik bir deneyim oldu benim için.
Evi Bağdat caddesine son derece yakın, çevresinde araç parkı için fazlası ile seçenek mevcut. Evine bayıdım. Son derece rahat edeceğiniz ve konforlu bir mesken.
Özel anlar ise muhteşemdi. Dört dörtlük bir performans sergiledi. Kendisini tanıdığım için ve bana yaşattığı muhteşem anlardan ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Hayat hep kendin gibi insanlar çıkarşın karşına. Yeniden görüşmek üzere, o zamana kadar kendine iyi bak...
Tanıştığıma çok memnun oldum 😚 sizde çok hoş çok kibar birisiniz keyifliydi sizinle olmak en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋🥂

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
115
142
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
221
322
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler...

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her iki tarafa da teşekkürler umarım bir gün tanışabiliriz @BUSE PIRIL hanım ile

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekürler her iki tarafada tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar