Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse İle yüzümde güzel bir ortam güzel bir gülücük ......

16 Eki 2020
310
323
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;

Yine geç kalmış bir referans yazısı ....Buse ile geçen haftalarda tam emin olmamakla beraber sanıyorum 1nisan dı klasik haline gelen bir kardeşimin organizasyonuna beni son dk eklemesi sonucunda ...Buse ile çok uzun zaman sonra tekrar görüşme imkanı buldum ( arkadaşım yakında foruma katılacağını söyledi y.....çapkını)

Geliş saatlerimiz o kadar denk geldi ki arabamı park ettiğimde bir taksi yaklaştı ve içinden fiziği hoş bir hatun gördüm maske yüzünden kendisini tanımakta zorlanmadım ama tereddüt etmedim desem yalan olur Buse güzel kadın asansörün arızalı olmasından dolayı beraber 5 kat yukarı çıktık bu sanıyorum nefesimin kesileceğine dair bir işaretti :)))
Evet içeri girdiğimizde güler yüzlü ev sahibi ve güzel partnerinin karşılaması da çok hoştu güzel bir sohbetin ardından biralarımızı bitirmiştik ... birden ortaya çıkan tekillalar sohbetin daha da hoş olmasını sağladı kendisi ile 3 saat çok keyifli zaman geçirdim ... normalde toplu organizasyonlar çok tercih ettiğim bir durum değildir ama gerçekten keyifli sohbet şakaların hava da uçuştuğu sohbetin ve şehvetin en üst seviyelerini gördüğüm hoş zaman için forum üye adayı arkadaşıma partnerine sohbet ve ortam için teşekkür ederim ... bu sohbette bana eşlik eden ve güzel şehvetli saatler yaşadığım Buse ye de çok çok teşekkür ederim

keyifli forumlar
saygılar ....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar