Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Pırıl & clarkkent83

clarkkent83 Çevrimdışı
21 Haz 2019
361
399
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse ile bugün görüştük, kendisi çok hanım efendi, tatlı ve güler yüzlü bir kız.

Beni çok iyi ağarladı, türk kahvesi ve soğuk soda bile ikram etti.

Çok fit bir kız, bence yaşı 25-30 arasıdır. Sormadım tabii ki kadınların yaşı sorulmaz :)

Kıyafet isteğim olmamıştı, ancak beni güzel bir mini elbise ile karşıladı.

Fiziği çok düzgün, Süper sexy ve model look değil ama ben çok beğendim özellikle poposu harika.
Sevişmemiz sevgili tadında oldu. Gerçek bir GFE deneyimi oldu benim için, özellikle oral seks çok iyiydi ve benim için de en önemli konulardan birisi bu.

Ben gayet memnun ayrıldım. Görüşmek üzere Buse 😘

clarkkent83 Çevrimdışı
21 Haz 2019
361
399
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler
Buse hanımla ilgili bayağıdır paylaşım yapılmamıştı
Kendisi çok sık görüşme yapmadığını söyledi. Biraz ince eleyip sık dokuyor, malum güvenlik problemi olabilir.

Bu arada siteye yeni fotoğraflar yükleyeceğim söyledi, ben en favori outfit'im schoolgirl kıyafeti diyince belki schoolgirl kıyafeti ile foto atabilirim dedi. Valla heyecanla bekliyorum 😀

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,615
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse ile bugün görüştük, kendisi çok hanım efendi, tatlı ve güler yüzlü bir kız.

Beni çok iyi ağarladı, türk kahvesi ve soğuk soda bile ikram etti.

Çok fit bir kız, bence yaşı 25-30 arasıdır. Sormadım tabii ki kadınların yaşı sorulmaz :)

Kıyafet isteğim olmamıştı, ancak beni güzel bir mini elbise ile karşıladı.

Fiziği çok düzgün, Süper sexy ve model look değil ama ben çok beğendim özellikle poposu harika.
Sevişmemiz sevgili tadında oldu. Gerçek bir GFE deneyimi oldu benim için, özellikle oral seks çok iyiydi ve benim için de en önemli konulardan birisi bu.

Ben gayet memnun ayrıldım. Görüşmek üzere Buse 😘

Canım ☺ çok teşekkür ederim paylaşım için ve seni tanıdığıma çok memnun oldum güzel 1 saat geçirdik sende çok kibar ve pozitifdin 🧡

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,615
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisi çok sık görüşme yapmadığını söyledi. Biraz ince eleyip sık dokuyor, malum güvenlik problemi olabilir.

Bu arada siteye yeni fotoğraflar yükleyeceğim söyledi, ben en favori outfit'im schoolgirl kıyafeti diyince belki schoolgirl kıyafeti ile foto atabilirim dedi. Valla heyecanla bekliyorum 😀

Evet canim elit bir semtte oturuyorum olduğum bina nezih bir bina bu

Çok doğru söylemişsin uzun zamandır bu evde yaşadığım için az ve öz görüşme yapıyorum öncelik güvenlik ve huzur 💝
Evet canim senin için alcam schoolgirl kıyafet en kısa zamanda sitede olacak fotolar 👄💗 hepimize iyi haftalar 😎

dark.sea Çevrimdışı
5 Eyl 2019
103
87
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ne kadar ziyaret etmek istesemde evren hep engelliyor beni Buse hanım 🥺🥺🥺

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
588
837
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler, çok hoş bir kız @BUSE PIRIL banada yakın, ama yaş sınırına takıldığım için 😢 hiç rahatsız etmedim bugüne kadar...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar