Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Pırıl ile Bir ilk

11 Eyl 2020
65
162
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pırıl pırıl bir bahar günü ders sonrası yorgunluğumu nasıl atayım derken kısa bir mesajlasmadan sonra kararlaştırdık. Pİrıl pırıl bir semtte, pırıl pırıl bir mekanda pırıl pırıl bir yüz ile karsilandiktan sonra karşılıklı kahveler icildikten sonra güzel bir sevişme oldu.
Çok sakin bir kişiliği var.Diksiyonu düzgün, güleryüzlü bir bayan.
Yatakta acele etmiyor.Oralı harika, göğüsleri tam istediğim gibi doğal ve küçük. Kendimi yanında rahat hissettiğim içim istediğim pozisyonları rahatça yapabildim.Özellikle zayıf olmasınin da avantajını kullanarak kucak seksi harika idi.
Her şey için teşekkürler Buse Hanim.
10 üstünden 10.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
benimde forumda en çok tanışmak istediğim buse pırıl güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse gerçekten her anlamda 10 üzerinden 10luk birisi. Çok özel bi yeri var benim için de. Iki tarafa da tebrikler

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,608
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Pırıl pırıl bir bahar günü ders sonrası yorgunluğumu nasıl atayım derken kısa bir mesajlasmadan sonra kararlaştırdık. Pİrıl pırıl bir semtte, pırıl pırıl bir mekanda pırıl pırıl bir yüz ile karsilandiktan sonra karşılıklı kahveler icildikten sonra güzel bir sevişme oldu.
Yatakta acele etmiyor.Oralı harika, göğüsleri tam istediğim gibi doğal ve küçük. Kendimi yanında rahat hissettiğim içim istediğim pozisyonları rahatça yapabildim.Özellikle zayıf olmasınin da avantajını kullanarak kucak seksi harika idi.
10 üstünden 10.
Teşekkür ederim güzel bir akşam oldu 😍🔥

Sancakgokhan

Normal Üye
3 Ocak 2021
40
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
10 üstünden 10.

samimi paylaşımın için teşekkürler , kendini yanında rahat hissetmen benim için önemli bir ayrıntı idi , Buse hanım çok tatlısınız🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar