Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Pırılla Keyifli Tanışma

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buseyle tanışma fırsatı buldum. Kendisi çok tatlı, güzel ve sempatik birisi. Yanında gayet güzel vakit gerçiyorsunuz, ağırlaması sohbeti çok hoş. Kesinlikle aldığı ücretten çok daha fazlasını hak ediyor.

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
114
84
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
fotoların orijinal mi dediğim için küfredip yüzüme kapattı telefonu.

1 Ara 2013
814
407
Cinsiyetiniz nedir?
fotoların orijinal mi dediğim için küfredip yüzüme kapattı telefonu.

Ben de dahil birkaç kişiye daha böyle agresif tavırlar sergilemişti,dile getirildi bu..sonra kendisi özür dileyen bir açıklama yaptı..bu yüzüne kapama olayı ozurden öncedir umarım.

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
114
84
Ben de dahil birkaç kişiye daha böyle agresif tavırlar sergilemişti,dile getirildi bu..sonra kendisi özür dileyen bir açıklama yaptı..bu yüzüne kapama olayı ozurden öncedir umarım.
bilmiyorum o olayları yani topluca özür dileme mi yaptı? çok zaman olmadı bizim diyalogumuz olalı. ben kötü bir davranışta bulunmadım yani. sadece bir şey sordum. o kadarcıkla sabrı taşıp küfredebiliyorsa işi zor. hem onun hem onla görüşenlerin..

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
114
84
Bir yanlış anlaşılma yaşandığını veya istisnai bir durum olduğunu düşünüyorum. Size karşı kişisel bir sıkıntı değildir.
zaten kişisel sorun olacak bir şey yaşanmadı. ben bsşkalarıyla bu tip şeyler yaşandığını da bilmiyordum. olan durumu söyledim ve daha önce de agresif olduğunu öğrendik. başka bir yorumda bulunmuyorum

Burlesque Çevrimdışı
6 Haz 2019
88
191
Fotoğraflar sizin mi diye sormayı bazı partnerler yalan ithamı olarak algılayabiliyor, bunu bende daha önce yaşadım. Artık sormuyorum, bir kere yalan fotoğrafa denk geldim(forum dışı) onda da izin isteyip görüşmeyi terk ettim.

ilkay607

Normal Üye
30 Eki 2018
79
9
Forum kuralları gereğince buradaki hanımların resimleri kendine ait. Fake yada sahte profillere forum ailesi izin vermiyor bu nedenlide bayana bu soruyu sordugunuzda agresifleşmesi normal

ilkay607

Normal Üye
30 Eki 2018
79
9
bilmiyorum o olayları yani topluca özür dileme mi yaptı? çok zaman olmadı bizim diyalogumuz olalı. ben kötü bir davranışta bulunmadım yani. sadece bir şey sordum. o kadarcıkla sabrı taşıp küfredebiliyorsa işi zor. hem onun hem onla görüşenlerin..

Buse hanım çok eğlenceli kıpır kıpır bir hanım

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
114
84
Yazdıgım yorumları okuyabilirsiniz
buse pırıl şöyledir veya böyledir demedim. nasıl biri olduğuyla da şu saaten sonra ilgilenmiyorum. yaptığı bir tavırdan bahsettim ben. savunma moduna geçmenize anlam veremiyorum

Nathaniel Çevrimdışı
27 Haz 2019
22
4
Cinsiyetiniz nedir?
İddialar ciddiye alınmalı ama emin olmak kaydıyla

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
114
84
Fotoğraflar sizin mi diye sormayı bazı partnerler yalan ithamı olarak algılayabiliyor, bunu bende daha önce yaşadım. Artık sormuyorum, bir kere yalan fotoğrafa denk geldim(forum dışı) onda da izin isteyip görüşmeyi terk ettim.
küfür etmesi normal yani.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
709
481
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler benimde en çok tanışmak istediğim forumda buse pırıl

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar