- 11 Eyl 2022
- 142
- 156
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar,
Geçtiğimiz haftasonu @BUSE PIRIL hanım ile sayısını unuttuğum, ama her biri hafızamda kazılı olan görüşmelerde birini daha gerçekleştirdim. Öncelikle Buse hanımın referanslarını ilk okuyacak arkadaşlar için genel bilgiler vereyim
. Buse hanım ile telefonla kibar bir şekilde iletişim kurduğunuz zaman, en kısa sürede size dönüş yapacaktır. İletişim konusunda kesinlikle bir problem yaşamıyorsunuz. Evi İstanbulun en gözde semtlerinden Suadiye de ve ulaşımı oldukça kolay, bağdat caddesine oldukça yakın. Özel araç ile gelecekler için evin yakınında ispark ın otoparkları mevcut. Evi oldukça temiz ve dertli toplu, kendisi zaten çok titiz ve temiz bir hanımefendi. Tek kullanımlık terlikten, havluya, ağız gargarasından, karbonatla her türlü hijyenik malzeme evinde mevcut. İnsan ister istemez temiz olmak zorunda bu evde
. @BUSE PIRIL hanımın kendisi oldukça hoş sohbet, güler yüzlü, samimi ve fizik olarak resimlerinden çok daha güzel ve zarif bir hanım. Yani ne görüyorsanız o, eksiği yok fazlası var
.
Ben kendisi ile bir çok kez görüştüm ve her seferinde memnun ve mutlu ayrıldım.
Bu sefer ki görüşmemize güzel bir akşam yemeği ile başlayalım dedik
, bağdat caddesinde, Buse hanımın evine çok yakın temiz ve nezih bir mekanda, rakı, balık ve güzel bir sohbet ile geceye başladık. Buse hanımın sohbeti gerçekten çok tatlı, hele bir de rakı ile birleşince sizi alıp götürüyor
. Sohbet esnasında, gözlerime takılan manzara beni bir an önce eve gitmeye teşvik ediyordu 
. Yemeğimizi bitirip eve doğru yola çıktığımızda heyecan ve tutku her yanımı sarmaya başlamıştı
. Evinin en üst katta oluşuna ilk defa o gece bu kadar içerledim
, ama eve ulaştığımız zaman beni bekleyeni bildiğim için merdivenleri uçarak çıkıyordum, daha hızlı çıkmak için Buse hanımı da kucağımda taşıdım, zaten minyon çıtı pıtı 50 kilo bir hanım
. Nihayet eve ulaştık ve önce hijyen ve temizlik koşullarını yerine getirdik, sonrasında ise.. O muhteşem kadife gibi yumuşacık ten, pürüzsüz kusursuz bir fizik ve ateşli, partnerini nasıl memnun edeceğini bilen muhteşem kadın 
. Güler yüzü, tatlı dili, sohbeti, misafirperverlik ve yine unutamayacağım yatak performansı ile haftasonuma neşe katan sevgili @BUSE PIRIL hanıma herşey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere 

Geçtiğimiz haftasonu @BUSE PIRIL hanım ile sayısını unuttuğum, ama her biri hafızamda kazılı olan görüşmelerde birini daha gerçekleştirdim. Öncelikle Buse hanımın referanslarını ilk okuyacak arkadaşlar için genel bilgiler vereyim

Ben kendisi ile bir çok kez görüştüm ve her seferinde memnun ve mutlu ayrıldım.
Bu sefer ki görüşmemize güzel bir akşam yemeği ile başlayalım dedik