- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam olurberaber dersi kırıp yaramazlık yapalım o zaman tatlım![]()
Himmm en sevdiğim ders saatleriBlok ders koydum size. Hemen derse gelin.
Sizde olursanız ben seve seve derse giderimhangi okul o soylede bizde kayit yaptiralim![]()
Hadi o zaman seks yapalım yaramazlık yapalım çılgınlık olsun seksi seksi seni görmek içimi kımıl kımıl ediyor ateşli öğrenciBu sıcakta da okula gidilmez ki
![]()
Siz geliyorsanız bende gelirim okulaAen varsan okulda gidilir![]()
Yaşasın en sevdiğim hayır diyemicem kızabilirsinizHocan olarak kızmak lazım sana yakın zamanda![]()
Hayatım boşver dersi falan sen ne dersen ne istersen onu yapalım olmazmıBu sıcakta da okula gidilmez ki
![]()
Evet ne yapayım canım ödevler çok zor
Yaramazlık benim işimHadi o zaman seks yapalım yaramazlık yapalım çılgınlık olsun seksi seksi seni görmek içimi kımıl kımıl ediyor ateşli öğrenci![]()
Sen varsan ben herşeyi boş verdim fındığımHayatım boşver dersi falan sen ne dersen ne istersen onu yapalım olmazmı![]()
Evet denize girmek gerek tatile gitmek gerek ne yapcaz derse giriptehavalarda sıcak oldu bosver dersi biraz cılgınlik lazım![]()
Uyandırma servisi Cansel'denArka sırada uyuyan bir öğrenci olarak beni bile uyandırdın![]()
Seks okulu var mı yaaaynen hiç okuşa gidilirmi seks okuluna gidilir senle
Bilmem mi kuzumEvet ne yapayım canım ödevler çok zor
Her renk ayrı bir güzel burun renkleri seviyorum biliyorsun![]()
Seni kaçırayım o haldeYaramazlık benim işimhep okuldan kaçmak istemişimdir
![]()
tabiki var bu okulun müdürüde senSeks okulu var mı yaavarda ben gelirim seninle
![]()
Kaçır beni dağlara,tepelere,denizlereSeni kaçırayım o halde![]()
Normal okullar kapalı evet ama bu yaz okulu bebeğimokullar kapalı değil miydi, baya açılmış duruyorama iyi olmuş
![]()
Aklıma deli sorular deli fanteziler getiriyorsun korkmalı yada ürkmeli miyimKaçır beni dağlara,tepelere,denizlere![]()
Şimdiye kadar korkmadığın hataAklıma deli sorular deli fanteziler getiriyorsun korkmalı yada ürkmeli miyim![]()
Ben miOkul kapali ya sen hangi okula gidiyorsun![]()
Müdürlerin işi çok zor yaa ben öğrenci olsam olmaz mıtabiki var bu okulun müdürüde sen
Senin seksiliğinden korkmuyor değilim hani hazandan tadındanŞimdiye kadar korkmadığın hata![]()
o zaman ögrenci ol biz sana ögretelimMüdürlerin işi çok zor yaa ben öğrenci olsam olmaz mı![]()
Yok yaa korkmayın valla birşey yapmmamSenin seksiliğinden korkmuyor değilim hani hazandan tadından![]()
Tamam öğrenci olmak isterimo zaman ögrenci ol biz sana ögretelim![]()
Ne iş üzerine bu iş çok yormayın ama beniSiz İstanbul gelin ben sizi calistircam![]()
Olmaz yaramazlık yokTmm gelcem ama ben yaramaZlik yaparim ki![]()
Hmm öyle mi ditorsunSen bana kiyamazsn ki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!