- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vaşşşş. Yanıyor izmir yine referansım var benide alırmısınız aranıza hanımlar
Çok tatlı seksi mi seksi bir duş olmuş sanırsam oradan sağlam çıkmak ne mümkün
Harikasınız bebeğim sevgiler
Yanmak ne kelime alev aldı heryerVaşşşş. Yanıyor izmir yine referansım var benide alırmısınız aranıza hanımlar![]()
Çok teşekkür ederizÇok tatlı seksi mi seksi bir duş olmuş sanırsam oradan sağlam çıkmak ne mümkün![]()
Bence sen kendini İzmir'de bul...Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam..Bu duo bana neden denk gelmedi..Güzelliğiniz yeter![]()
Olur canım neden olmasınÇok isterim ki iki güzide kadın![]()
Canım çok teşekkür ederizHarikasınız bebeğim sevgiler![]()
Evet biliyorum sen başbaşa daha rahat ediyorsun...Hep teketek sevmişimdir ama bu sefer dayanılmaz görünüyorsunuz güzeller.
Rüyaları gerçekleştirelim ozamanBu ikili benim ruyalarimi süslüyororda olmak istiyoruuuuum
Ne...miiii diyeceksinŞimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir yandan @Cansel Ulusoy diğer yandan İzmir’deki ilk eskort deneyimin @Ela Tas (herhalde 4 sene olmuştur.)
Duo konusunda kararım değişmeyecek ama ikiniz ile bulutların üzerine çıkacağım kesin. Harikasınız![]()
Evet canım haklısınDoğru söylüyorsun. O zamanlar Ela ile o kadar güzel vakit geçirmeseydim belki seninle bile görüşmezdik.
Bir ara bu programı irdeleyelim.
Teşekkür ederiz bebeğim gecenin alev almasından belli halıları yakmışızUnutulmaz anların mimarları @ela @cansel sizinle geceler alev alır yakar kül eder adamı harikasınız izmirin güzelleri![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!