Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel Hanım gerçekten işinde çok iyi.

cooler80

Normal Üye
22 Tem 2023
3
5
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımla daha önce kuşlu site üzerinden görüşmüştük. İzmir seyahatimde tanıştım kendisiyle. Burada görünce de deneyimimi eklemek istedim. Gayet doğal yapısı dinlemesi, konuşması tam bir hanımefendi. Yaklaşık 1,5 yıl önce görüştük diyebilirim. İkinci görüşmemiz ilkinden 2 ay sonra olmuştu. Avwan Otel dersem belki hatırlar. Geç yorum için kendisinden af diliyorum.
Eğer bir gün izmir e gidersem tekrar karşılaşmak isterim. Beni hatırlayabilir mi bilmem ama ben onu iyi hatırlıyorum.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel hanımla daha önce kuşlu site üzerinden görüşmüştük. İzmir seyahatimde tanıştım kendisiyle. Burada görünce de deneyimimi eklemek istedim. Gayet doğal yapısı dinlemesi, konuşması tam bir hanımefendi. Yaklaşık 1,5 yıl önce görüştük diyebilirim. İkinci görüşmemiz ilkinden 2 ay sonra olmuştu. Avwan Otel dersem belki hatırlar. Geç yorum için kendisinden af diliyorum.
Eğer bir gün izmir e gidersem tekrar karşılaşmak isterim. Beni hatırlayabilir mi bilmem ama ben onu iyi hatırlıyorum.
Evet seni biliyorum ve çok iyi hatırlıyorum çok keyifli ve çok güzel bir otel görüşmesi yapmıştık hatta ilk gelirken mavi giymiştim ikinci görüşmede yine mavi giymiştim bunun dalgasını geçip gülmüştük öyle denk geldi 🤭🤭🤣🤣 kuşlu siteden demiştin bana hatta burdaki nick bile söylemedin🤭🤣🤣🥰🥰bende seninle görüşmek isterim çok mutlu olurum yine güzel uzun,uzun sohpet ederiz harika sohpetin ve bu güzel yorumun için düşüncelerin için gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum 🌺🌺 çok şaşırdım yorumu görünce çok mutlu oldum kocaman öpüyorum seni umarım en kısa zamanda tekrar İzmir'e yolun düşer 🥰🥰🥰 hatırlıyorum tabiki hatta 1 dk o geceden bir görsel paylaşmak istiyorum 🥰🥰🥰 @cooler80 🥰🥰🥰😎😎hatırladın mı 🤭🤭

Ekli dosyalar

• IMG_20220506_232259.jpg
    IMG_20220506_232259.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 20
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar