Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel Hanım ile Müthiş Gece

eeemmreee

Normal Üye
14 Tem 2020
4
37
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle 1 hafta gecikmeli referans için kendisinden özür dileyerek girizgah yapmak isterim :). Geçtiğimiz hafta iş için gittiğim izmirde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Kendisine oldukça geç ulaşmama rağmen, kendisi anlık olarak program oluşturmamıza yardımcı oldu ve bu sebeple kendisine tekrar teşekkür ediyorum :).
Görüşmeye gelince, kendisinin ipeksi teni inanılmaz. Kendisine dokunma hissi bile vücudunuzun baştan aşağı uyarılmasına yetiyor. Fiziği de kesinlikle 10/10. Gerek enerjisi, gerek istekliliği de görüşmenin mükemmel olması için pastanın üzerindeki çilek adeta :). Karşılıklı olarak güzel geçtiğini düşündüğüm gece için kendisine tekrar teşekkür ederim. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum :)

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,935
3,531
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, kendisinin ipeksi teni tabirin tekrar beni benden alan bir yorum oldu 😘

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle 1 hafta gecikmeli referans için kendisinden özür dileyerek girizgah yapmak isterim :). Geçtiğimiz hafta iş için gittiğim izmirde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Kendisine oldukça geç ulaşmama rağmen, kendisi anlık olarak program oluşturmamıza yardımcı oldu ve bu sebeple kendisine tekrar teşekkür ediyorum :).
Görüşmeye gelince, kendisinin ipeksi teni inanılmaz. Kendisine dokunma hissi bile vücudunuzun baştan aşağı uyarılmasına yetiyor. Fiziği de kesinlikle 10/10. Gerek enerjisi, gerek istekliliği de görüşmenin mükemmel olması için pastanın üzerindeki çilek adeta :). Karşılıklı olarak güzel geçtiğini düşündüğüm gece için kendisine tekrar teşekkür ederim. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum :)
Geç olsun güç olmasın 😉 hiç önemli değil canım ❤ düşünmen yeter özüre hiç gerek yok🥰geç saatte olsa güzel bir mesaj randevu talebi ve harika bir gece iyi bir beyefendi daha tanıdım🥰🙏rica ederim🙏güzel,keyifli gece için ben sana teşekkür ederim 🥰güzel düşüncelerin ve harika yorumun için ayrıca teşekkür ederim 🥰 iyiki yazmışsın iyiki tanışmışız💋
Not: pastanın üzerindeki çilek 🍓 çileğin üzerindeki çikolata 🍫 karşılıklı güzel bir 🌃
💋 En kısa zamandaTekrar görüşmek üzere hoşçakal 💋

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar