Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanım ve meshur merdivenleri

duzena064

Normal Üye
27 Şub 2022
1
4
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İş nedeniyle İzmire gitmişken cansel hanımla program yapmaya karar verdim. İletişim çok kolay oldu ve hemen randevulastik. Konum çok kolay ve maalesef o meşhur merdivenleri bende çıkmak zorunda kaldım. Karşılama ve sohbet çok güzeldi.kendisi ve fiziği müthişti. Vaktim olsaydı daha fazla kalabilirdik ama tadı damağımda kaldı. Artık bir dahaki sefere daha uzun görüşmek dileğiyle.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İş nedeniyle İzmire gitmişken cansel hanımla program yapmaya karar verdim. İletişim çok kolay oldu ve hemen randevulastik. Konum çok kolay ve maalesef o meşhur merdivenleri bende çıkmak zorunda kaldım. Karşılama ve sohbet çok güzeldi.kendisi ve fiziği müthişti. Vaktim olsaydı daha fazla kalabilirdik ama tadı damağımda kaldı. Artık bir dahaki sefere daha uzun görüşmek dileğiyle.
Canım benim seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰🥰 kusura bakma merdivenler için 🤭🤭🤣🤣 yorumlarda herkes merdivenlerimden bahsediyor ama sonunu görünce merdivenleri kimse düşünmüyor 🤭🤭🤣😎😎 inşallah en kısa zamanda tekrar İzmir'e gelirsin yine görüşürüz ❤️❤️💋💋güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺🌺 kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 @duzena064 ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar