Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanimdan memnun ayrilmamak imkansizzz

tcenk

Normal Üye
30 Tem 2021
6
30
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanimla izmir e is seyahati sirasinda dun 2 saatlik gorusme firsati buldum. Ani bir randevu oldu kendisi beni kirmayip kabul etti.Kendisine cok tesekkur ediyorum. Evine cikarken dik rampalari dar sokaklari gorunce beklenti biraz dusuyor ama eve girip 5 dk gectikten sonra hersey mukemmele donuyor. Evi gayet temiz, kendisininde mis gibi bi teni var opmeye doymuyor insan. Ilk defa gorusmeme ragmen universitede kiz arkadasinin evine gitmis gibi hissettim. Ben cok memnun kaldim umarim sende memnun kalmissindir Cansel hanimcim. Simdi bir dahaki izmir seyahatimi iple cekiyorum .

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,636
2,561
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

28 Ocak 2021
87
69
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanimla izmir e is seyahati sirasinda dun 2 saatlik gorusme firsati buldum. Ani bir randevu oldu kendisi beni kirmayip kabul etti.Kendisine cok tesekkur ediyorum. Evine cikarken dik rampalari dar sokaklari gorunce beklenti biraz dusuyor ama eve girip 5 dk gectikten sonra hersey mukemmele donuyor. Evi gayet temiz, kendisininde mis gibi bi teni var opmeye doymuyor insan. Ilk defa gorusmeme ragmen universitede kiz arkadasinin evine gitmis gibi hissettim. Ben cok memnun kaldim umarim sende memnun kalmissindir Cansel hanimcim. Simdi bir dahaki izmir seyahatimi iple cekiyorum .
yaşayana yaşatana tebrikler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,964
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler.... Paylaşım için teşekkürler.... O dik rampa da çok susamışken, suya kavuşmak için verilen emek olsun artık.....Değmiş ama....(y)

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
cansel zirvelerde ulasmak icin zirveye tirmanmak gerekli🤣🤣🤣

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler, öncesinde zorluk çekilen şeylerin verdiği zevk de daha bir değişik oluyor doğal olarak...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ani oldu ama güzel oldu 🤗güzel bir mesaj tanıdım yazısıda iyi olunca kabul ettim 🤗rica ederim ben teşekkür ederim 🥰 seni tanımak güzeldi 🥰 demekki bana ulaşmak bukadar zor 😉ulaşıncada
güzel şeyler yaşamak daha da güzel 🥰her dik yokuşun sonunda ben varım 🥰 kız arkadaşının yanında gibi hissetrirebildiysem ne mutlu bana bende seni tanıdığıma çok memnun oldum 🥰 tekrar görüşmek üzere hoşçakal 💓💓 tekrar İzmir seyehatinde bekliyorum 💖💖💖

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler, öncesinde zorluk çekilen şeylerin verdiği zevk de daha bir değişik oluyor doğal olarak...
Her zorluğun sonunda güzel bir sonuç olunca insanın hayatında herzaman güzel şeyler oluyor güzel yorumunuz için teşekkür ederim 💖💖💖

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
577
626
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yani...benceede o rampaların sonunda ben varım çünkü 💖💖💖🥰🥰🥰😎😎
Rahat zamanlar geçip gittiginde biraz üzüntüsü, sıkıntılı zamanlar bittiğinde sevinci kalıyor. Rampalarin sonu Cansellik veriyor demeye çalışıyorum. 🥰 🥰🥰🍀

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Rahat zamanlar geçip gittiginde biraz üzüntüsü, sıkıntılı zamanlar bittiğinde sevinci kalıyor. Rampalarin sonu Cansellik veriyor demeye çalışıyorum. 🥰 🥰🥰🍀
Yani her yolun sonu bana çıkıyor demek istedin yavrum ☘💜💜☘anladım ben seni 🥰🥰🥰 teşekkür ederim 🥰🥰 seviliyorsun 💋 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar