Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanımla acil muayenesi 🤓🤓🤓

29 Ara 2017
56
74
Cinsiyetiniz nedir?
Dün akşam aylık rutin görüşmemiz olan 10 saatlik görüşmemizi gerçekleştirdik. Cansel hanım her zamanki gibi rengarenkti ve hareketliydi. Bu hareketliliği herkes yaşamalı. Gözünüz kapalı gidin kendinizi kollarına bırakın.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu kısa ve öz referans için teşekkürler. Bazı rutinler hayatımıza renk katar, özellikle Cansel gibi bir kadınla düzenli görüşmek gökkuşağının tüm renklerine dokunmak gibidir.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün akşam aylık rutin görüşmemiz olan 10 saatlik görüşmemizi gerçekleştirdik. Cansel hanım her zamanki gibi rengarenkti ve hareketliydi. Bu hareketliliği herkes yaşamalı. Gözünüz kapalı gidin kendinizi kollarına bırakın.
Bu ay sanırım zamanı geçti bulusamadık 🤗🤗yemeğimizi yiyip kahve ve jakuzi keyfi yapamadık manzaralı odamızda 🥰🥰😎😎canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰 kocaman öpüyorum seni 💋 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kısa ve öz referans için teşekkürler. Bazı rutinler hayatımıza renk katar, özellikle Cansel gibi bir kadınla düzenli görüşmek gökkuşağının tüm renklerine dokunmak gibidir.
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗 güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti 🥰🙏🙏 umarım en kısa zamanda seninde hayatına renk katabilirim tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰🥰

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗 güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti 🥰🙏🙏 umarım en kısa zamanda seninde hayatına renk katabilirim tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰🥰
Yavrucuğum Fedon denize düştü, ben İzmir'e düşemedim. Cenabı hakkın izniyle Ağustosun başında orada olmayı amaçlıyorum. Otele bile yerleşmeden geleceğim :love::love::love::love:

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yavrucuğum Fedon denize düştü, ben İzmir'e düşemedim. Cenabı hakkın izniyle Ağustosun başında orada olmayı amaçlıyorum. Otele bile yerleşmeden geleceğim :love::love::love::love:
İzmir'e düşeceğin gün de gelir bebeğim 🤭🤣🤣 inşallah tatlım bekliyorum sadece gelmeden önce yazarsın 😉😉🥰🥰

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar