Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanımla ilk buluşma :)

Predator

Normal Üye
2 Kas 2021
4
28
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar oncelikle. İş seyahati için İzmir'e sürekli gelip gidiyorum. Önceki gelmelerimde Cansel hanım ile konuştuk fakat görüşememistik. Dün kendisiyle 4 saatlik bir program ayarladik. İlk görüşmemiz olduğu için biraz heycanliydim tabi :😊 onu gördüğüm anda çok sıcak kanlı birisi olduğunu belli ediyor zaten. Oldukca güzel çıtı pıtı alımlı sempatik hoş bir bayan kendisi. Özellikle Sohbeti ve muhabbeti ile benim heycanimi aldı götürdü. 😊biraz muhabbetten sonra mevzuya geldik tabi. Kendinizi ona teslim edin gerisine karismayin derim. Zevki iliklerinize kadar hissediyorsunuz zaten. işinin hakkını sonuna kadar veriyor 😊benim için müthiş bir deneyim oldu.gece hiç bitmeseydi keşke ama her güzel şeyin bir sonu var tabi. Gecemiz çok güzel gecti. Çokta memnun kaldım. Kendisine herşey için teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım Cansel hanimda memnun kalmıştır benden. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık 😊
Tavsiye olarak 10/10 der geçerim görüşmeyi düşünen arkadaşlar için.

İyi forumlar dilerim herkese.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar oncelikle. İş seyahati için İzmir'e sürekli gelip gidiyorum. Önceki gelmelerimde Cansel hanım ile konuştuk fakat görüşememistik. Dün kendisiyle 4 saatlik bir program ayarladik. İlk görüşmemiz olduğu için biraz heycanliydim tabi :😊 onu gördüğüm anda çok sıcak kanlı birisi olduğunu belli ediyor zaten. Oldukca güzel çıtı pıtı alımlı sempatik hoş bir bayan kendisi. Özellikle Sohbeti ve muhabbeti ile benim heycanimi aldı götürdü. 😊biraz muhabbetten sonra mevzuya geldik tabi. Kendinizi ona teslim edin gerisine karismayin derim. Zevki iliklerinize kadar hissediyorsunuz zaten. işinin hakkını sonuna kadar veriyor 😊benim için müthiş bir deneyim oldu.gece hiç bitmeseydi keşke ama her güzel şeyin bir sonu var tabi. Gecemiz çok güzel gecti. Çokta memnun kaldım. Kendisine herşey için teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım Cansel hanimda memnun kalmıştır benden. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık 😊
Tavsiye olarak 10/10 der geçerim görüşmeyi düşünen arkadaşlar için.

İyi forumlar dilerim herkese.
Benim içinde seni tanımak çok güzeldi 🥰 evet heyecanını ben bile ilk odaya girdiğimden itibaren hissettim ama sohpet ve uyum karşılıklı olarak olunca çok güzel bir görüşme oldu benim içinde seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰güzel şeyler çabuk bitiyor malesef umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 😘😘 güzel düşüncelerin ve harika yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
🥰Bende İzmir'e tekrar geleceğin günü bekliyorum ☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar