- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seve seve bir yanda meyveli çilek bir yandan çilekli Cansel ne canım çektiÇilek ve çikolata harika bir tat
![]()
Hmmm birde çikolota soslu offf bayılırımÇilek ve çikolata harika bir tat
![]()
ikinizide yerimÇilek ve çikolata harika bir tat
![]()
Afiyet olsunÇilek ve çikolata harika bir tat
![]()
Senin tadının yanından geçemez bence fıstığım çok özledim seniÇilek ve çikolata harika bir tat
![]()
En yakın zamanda yapalım ozaman çilekli CanselSeve seve bir yanda meyveli çilek bir yandan çilekli Cansel ne canım çekti![]()
Bende çok severimHmmm birde çikolota soslu offf bayılırım![]()
Hmmm olabilir mi acabaÇilek ve çikolatayı senin vücudundan yiyeceksem neden olmasın![]()
Söylenti değil bence yakından gören birisi olarak bunu soylemelisinSen çileği ben seni yerimmdaha tatlı olduğun söylentisi var 🫢
Yalnız başka fantezilerde hayal ettirmiyor değilsin prenses🫢
![]()
Teşekkürler....Afiyet olsun![]()
O malum yer ve poz muhteşem vallahi![]()
Ben sana ellerimle yedircem çileği merak etmeSenin tadının yanından geçemez bence fıstığım çok özledim seni![]()
Rica ederim nasip kısmet inşallah diyelimTeşekkürler....beraber olsun
tek başıma boğazımdan geçmiyor
![]()
Hayatım sana dönüş yapamadım kargo hediye konusunda özür diliyorum senden çok neyden hoelanirsin hoslanmazsin diye bilmediğimden ama hoşuna gidecek kapına gelen hediyen canımTanıdın mı o malum yerini
Teşekkürler bebeğim![]()
Bence çok geç kalmışsınız çok güzel bir şey yerken de gözlerinizi kapatıp güzel şeyler düşünün harika oluyorRica ederim nasip kısmet inşallah diyelimhiç denemedim ama deneyeceğim bende tek başıma yemeği sevmiyorum.
![]()
Hiç önemli değil sorun yokHayatım sana dönüş yapamadım kargo hediye konusunda özür diliyorum senden çok neyden hoelanirsin hoslanmazsin diye bilmediğimden ama hoşuna gidecek kapına gelen hediyen canım![]()
Bazen olabiliyor geç kalanlardanimBence çok geç kalmışsınız çok güzel bir şey yerken de gözlerinizi kapatıp güzel şeyler düşünün harika oluyor![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!