Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel ile Kutsal cumartesi gecesi

Black Boss Çevrimdışı
8 Ocak 2022
19
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir takipte olduğum ve beğendiğim cansel hanımın istanbula geleceğini öğrenince kendisi ile konuşup randevu ayarladım.
Kendisi konuştuğumuz saate otele geldi girer girmez kokusuyla fiziğiyle ve kıyafetleriyle ilgimi çekti karakteri ve konuşması düzgün ve yanında bir sürü kıyafet ile gelmiş sağolsun 😂 çok eğlenceli ve keyifli saatler geçirdik @Cansel Ulusoy

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
217
607
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir takipte olduğum ve beğendiğim cansel hanımın istanbula geleceğini öğrenince kendisi ile konuşup randevu ayarladım.
Kendisi konuştuğumuz saate otele geldi girer girmez kokusuyla fiziğiyle ve kıyafetleriyle ilgimi çekti karakteri ve konuşması düzgün ve yanında bir sürü kıyafet ile gelmiş sağolsun 😂 çok eğlenceli ve keyifli saatler geçirdik @Cansel Ulusoy
Haftanın şanslısı sizmişsiniz. Tebrikler. :) Ben de haftasonu irtibattaydım ama maalesef şartlar kötü zamana denk geldi. İzmir'e yolum düştüğünde artık. :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,229
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize sağlik

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Demekki takip işe yarıyormuş😉beni yıllardan beri tanıman ve çok iyi takip etmen beni çok mutlu etti🤭🤭güzel davetin için ve güzel misafirperverliğin için ve ayrıca o güzel süpriz jakuzi için ayrıca teşekkür ederim 🥰 soğuk bir İstanbul gecesinde otel odasına girdiğimde o sıcacık jakuzi beni benden aldı beni bukadar güzel ağırladığın için teşekkür ederim çok güzel bir sohpet güzel bir birliktelikti tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ bu güzel yorumun için de teşekkür ederim 💋💋💋💋Keyofli bir İstanbul gecesiydi 💜💜💜💜

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haftanın şanslısı sizmişsiniz. Tebrikler. :) Ben de haftasonu irtibattaydım ama maalesef şartlar kötü zamana denk geldi.İzmir'e yolum düştüğünde artık. :)
Evet kuzum ❤️ yaaa çok istedim seni görmek ama bir türlü denk gelmedi 🥰ama olsun en kısa zaman tekrar gelicem ozaman daha uzun kalıcam 🥰 yada İzmir'e geldiğinde görüşürüz seviliyorsun kuzum kendine iyi bak kocaman öpüyorum seni 💋💋

28 Eyl 2021
69
61
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cansel hanım yakın zamanda korona atlattım o yüzden performansın daha tam yerine gelmedi. yakın markajdayım bilginiz olsun. her an randevu almaya ulaşabilir yanınıza damlayabilirim. daha önce kuşlu sitede görmüştüm sizi. ama burdaki referansları görünce görüşmemek kendime saygısızlık olur diye düşünüyorum artık :) @Cansel Ulusoy

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
cansel hanım yakın zamanda korona atlattım o yüzden performansın daha tam yerine gelmedi. yakın markajdayım bilginiz olsun. her an randevu almaya ulaşabilir yanınıza damlayabilirim. daha önce kuşlu sitede görmüştüm sizi. ama burdaki referansları görünce görüşmemek kendime saygısızlık olur diye düşünüyorum artık :) @Cansel Ulusoy
Geçmiş olsun bu hastalık hepimizi ne hale getirdi gerçekten 🙄desenize her an beni kıskaçınıza alıcaksınız...🤭🤭 yaşasın en sevdiğim 😎😎çok teşekkür ederim 🥰 ne zaman isterseniz yazabilirsiniz 💋 bana watsaptan daha çabuk ulaşabilirsiniz güzel yorumunuz için teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın ❤❤❤kesinlikle kendinize daha fazla haksızlık yapmayın😉😉😉😉😎😎😎

28 Eyl 2021
69
61
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun bu hastalık hepimizi ne hale getirdi gerçekten 🙄desenize her an beni kıskaçınıza alıcaksınız...🤭🤭 yaşasın en sevdiğim 😎😎çok teşekkür ederim 🥰 ne zaman isterseniz yazabilirsiniz 💋 bana watsaptan daha çabuk ulaşabilirsiniz güzel yorumunuz için teşekkür ederim görüşmek üzere hoşçakalın ❤❤❤kesinlikle kendinize daha fazla haksızlık yapmayın😉😉😉😉😎😎😎
hahaha. teşekkür ederim yazdıklarınız için. inanın daha fazla bu haksızlığı yapamıycam. iyi forumlar :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar