- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba sevgili forumdaslar uzun bi süre yokluğumdan sonra ki ilk referansım.. tabiki daha önce bana ilkleri yaşatan ve hasretiyle yanıp tutuştuğum cansel hanim ile oldu .. kisa yazışmalardan sonra dün için sözleştik randevu saati geldiğinde artik ezbere bildiğim evin kapısına vardim iceri girdigimde beyaz bi melek açtı sanki kapıyı herzaman oldugu gibi yürek hoplatan beyaz danteli sexi kıyafeti ile karşıladı .. özlemiştik tabi birbirimizi sohbete koyulduk ama ben gözlerimi alamıyordum kendisinden bi an önce başlamak istiyordum kahvemi hemen bitirdim .. ayakta başlayan harika öpüşmeler ile başlayıp ayakta yapılan oralden sonra kendimizi yatak odasına attik , düzgün fizigi ateşli vücudu ile harikalar yaşattı yine her pozisyona eslik etmesi istekli sevişmesi mest etti cok detaya gerek yok gidenler biliyo zaten misafirperverliği ve sevismesinden memnun kalmayan bence kendisinde aramalı sorunu .. herzamn hijyene dikkat eden seans aralarında duşunu alıp sexi kıyafetiyle neden izmirde 1 numara olduğunun kanıtı bence.. harika vakit geçiren izmirin afrofiti cansel hanima burdan tekrar teşekkür ediyorum yine harikaydı herşey en kisa zamanda tekrar görüşmek üzere