Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cansel & rüya unutulmaz gece

kkemal

Normal Üye
23 Ocak 2022
4
12
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun kraliçesi Cansele konuk olduk güzel bir İzmir gecesinde. Cansel'i sizlere anlatmama gerek yok zaten, kendisi İzmir'in en değerli insani. Evinin konumu harika, temizlik ve ikramlar muhteşem. Cansel ve arkadaşı Rüya ile bana unutulmaz dakikalar saatler yaşattılar.❤️‍🔥 Gerçekten abartmıyorum, o gece ara ara aklıma geliyor ve kendimi keyiften gülümser şekilde buluyorum. Muhteşem bir duo performası anlatilmaz yaşanır. İyiki varsiniz güzel kadınlar, İzmir sizinle çok çok daha güzel 🥰💗

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumun kraliçesi Cansele konuk olduk güzel bir İzmir gecesinde. Cansel'i sizlere anlatmama gerek yok zaten, kendisi İzmir'in en değerli insani. Evinin konumu harika, temizlik ve ikramlar muhteşem. Cansel ve arkadaşı Rüya ile bana unutulmaz dakikalar saatler yaşattılar.❤️‍🔥 Gerçekten abartmıyorum, o gece ara ara aklıma geliyor ve kendimi keyiften gülümser şekilde buluyorum. Muhteşem bir duo performası anlatilmaz yaşanır. İyiki varsiniz güzel kadınlar, İzmir sizinle çok çok daha güzel 🥰💗
Rüya ve kendi adıma yapıyorum bu yorumu bu arada beraber okuduk 😉bizim içinde çok güzel ve eğlenceli bir Duo oldu herşey çok güzeldi çok eğlendik sadece sanki biraz zaman mı çabuk geçti yoksa saat mi az oldu acaba...🤭🤭🤣yüzünde güzel tebessüm bırakabilmişsek ne mutlu bize 🥰🥰 sende iyiki varsın herşey için çok teşekkürler güzel düşüncelerin için🥰🥰 bence en kısa zamanda tekrarlamak gerek bu güzel Duo görüşmesini 💕💕💕seninlede Duo çok güzel 😎😎🥰🥰kocaman öpüyoruz seni 💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar