Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel Ulusoy ile keyifli saatler, herşey için teşekkürler.

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
577
626
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İzmirde iş nedeniyle geçireceğim kısıtlı zamanı Cansel'lin de kabul etmesiyle güzellestirmis oldum. İletişim kurdugunuz ilk andan gözgöze gelene, goz gozeden diz dizeye, diz dizeden duş faslina kadar her anda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığının şahidi oldum. Gercekten kendisine samimi teşekkürlerimi sunuyorum.
Çok konuşmayan beni, viski v.b. tedaviler uygulayarak dillendirdi sagolsun, o konuştu ben konustum. Sus sira ben de, biraz da ben konuscam diyecektim neredeyse. Yanlış anlaşılmasın herşey kivaminda ve güzeldi.
Artık izmir eskiden bildigim izmirden daha güzel.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasim icin tesekkurler

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel izmirin gözbebeğidir paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İzmirde iş nedeniyle geçireceğim kısıtlı zamanı Cansel'lin de kabul etmesiyle güzellestirmis oldum. İletişim kurdugunuz ilk andan gözgöze gelene, goz gozeden diz dizeye, diz dizeden duş faslina kadar her anda elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığının şahidi oldum. Gercekten kendisine samimi teşekkürlerimi sunuyorum.
Çok konuşmayan beni, viski v.b. tedaviler uygulayarak dillendirdi sagolsun, o konuştu ben konustum. Sus sira ben de, biraz da ben konuscam diyecektim neredeyse. Yanlış anlaşılmasın herşey kivaminda ve güzeldi.
Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🥰 ozaman bundan sonra ne yapıyoruz göz göze diz dize daha uzun bol sohpetli güzel görüşmelere diyoruz🥰yaa gerçekten mi keşke söyleseydin ben susardım🤭🥰 ama bı ara konuştun 🤣benim için çok keyifli bir görüşmeydi 🥰tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️ (Güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim çok naziksin ve çok zevkli bir beyefendisin )❤️❤️❤️❤️

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
577
626
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🥰 ozaman bundan sonra ne yapıyoruz göz göze diz dize daha uzun bol sohpetli güzel görüşmelere diyoruz🥰yaa gerçekten mi keşke söyleseydin ben susardım🤭🥰 ama bı ara konuştun 🤣benim için çok keyifli bir görüşmeydi 🥰tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤ (Güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim çok naziksin ve çok zevkli bir beyefendisin )❤❤❤❤
Begendigine sevindim. İyi gunlerde kullan canim.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,964
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.. (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar