- 9 Mar 2022
- 234
- 179
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bi süre aradan sonra yine aklıma Cansel düşmüştü hasret ve özlemi aklımı başımdan almıştı yine ,, 
Güzelliği tanıyanlar bilir Cansel'in bir kere büyüsüne kapıldınız mı özlem ve hasretine fazla dayanamassınız bağımlılık yapar ,,
Tabi vakit kaybetmeden hemen yazışıp programı ayarladık bebişimle ,,
Yalnız yanına varmadan güzellik günün nasıl geçeceğine yönelik ipucunu forumdan vermişti bile ,,
Madem Salı sallanır biz de sonuna kadar sallayalım dedik Salı'yı ,,

Bebeğim yine herzamanki gibi baştan çıkarıcı cezbeden güzelliğiyle alev alev yakıyordu ,,

Önce şöyle güzelce bi sarılıp koklaştık nede olsa özleşmiştik ,,
Sonrasında tabi bebişimin ikramları ile bitmek bilmeyen koyu muhabbetimiz ,,
Baktık muhabbeti bitiremiyoruz bari muhabbetin yönünü ve konumunu değiştirelim dedik ,,

Şehvetle ve hasretle önce ufak dokunuşlar sonrasında ara ara öpüşmelerle asıl muhabbetimize dikey geçis yapmış olduk ,,

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan Salı'yı baya bi salladık bebişimle ,,

Herseferinde bana yaşattığın harika anlar ve ben de bıraktıgın güzel anılar için teşekkürler güzellik seviliyorsun ,,

Güzelliği tanıyanlar bilir Cansel'in bir kere büyüsüne kapıldınız mı özlem ve hasretine fazla dayanamassınız bağımlılık yapar ,,

Tabi vakit kaybetmeden hemen yazışıp programı ayarladık bebişimle ,,

Yalnız yanına varmadan güzellik günün nasıl geçeceğine yönelik ipucunu forumdan vermişti bile ,,

Madem Salı sallanır biz de sonuna kadar sallayalım dedik Salı'yı ,,

Bebeğim yine herzamanki gibi baştan çıkarıcı cezbeden güzelliğiyle alev alev yakıyordu ,,

Önce şöyle güzelce bi sarılıp koklaştık nede olsa özleşmiştik ,,

Sonrasında tabi bebişimin ikramları ile bitmek bilmeyen koyu muhabbetimiz ,,

Baktık muhabbeti bitiremiyoruz bari muhabbetin yönünü ve konumunu değiştirelim dedik ,,

Şehvetle ve hasretle önce ufak dokunuşlar sonrasında ara ara öpüşmelerle asıl muhabbetimize dikey geçis yapmış olduk ,,

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan Salı'yı baya bi salladık bebişimle ,,

Herseferinde bana yaşattığın harika anlar ve ben de bıraktıgın güzel anılar için teşekkürler güzellik seviliyorsun ,,