Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel’le Arzular Şelale

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar mavişler ve pembişler. Bilmem kaçıncı referans artık bilmiyorum ama İzmir de malum sayıca oldukça az olan pembiş var e bir de memnun kalınca her seferinde Balçova yollarını tuttuk ve yokuşu çıktık. Bu sefer zaman sıkıntısı olmadığından 3 saatlik keyifli bol gülmeceli bol sevişmeli ve sadece arzuların değil zevk sularının da şelale olduğu zamanın su gibi aktığı bir görüşme oldu. Yine güzel ikramlarla insanın içini ısıtıp hareketlendiren tavrıyla hazırladı kahveleri aşağıya resmî bırakıyorum siz mavişler için :))
Yalan yok son seans bacaklarda belde kuvvet kalmayınca Cansel ciğim biraz destek attı ama ne destek aynı anda benim de ona devam etmemle çok lezzetli iki taraf için de şelaleli bir boşalmayla günü kapattık. Tekrar teşekkür ederim canım öpüyorum seni (güzel öperim bilirsin😚)IMG_3430.jpeg

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ne güzel referans. Fotoğraf için ayrıca teşekkürler. Mutfak tezgahı futbol oynamaya elverişli 🔥

izmirbeyi35

Normal Üye
29 Kas 2023
2
2
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar mavişler ve pembişler. Bilmem kaçıncı referans artık bilmiyorum ama İzmir de malum sayıca oldukça az olan pembiş var e bir de memnun kalınca her seferinde Balçova yollarını tuttuk ve yokuşu çıktık. Bu sefer zaman sıkıntısı olmadığından 3 saatlik keyifli bol gülmeceli bol sevişmeli ve sadece arzuların değil zevk sularının da şelale olduğu zamanın su gibi aktığı bir görüşme oldu. Yine güzel ikramlarla insanın içini ısıtıp hareketlendiren tavrıyla hazırladı kahveleri aşağıya resmî bırakıyorum siz mavişler için :))
Yalan yok son seans bacaklarda belde kuvvet kalmayınca Cansel ciğim biraz destek attı ama ne destek aynı anda benim de ona devam etmemle çok lezzetli iki taraf için de şelaleli bir boşalmayla günü kapattık. Tekrar teşekkür ederim canım öpüyorum seni (güzel öperim bilirsin😚)Ekli dosyayı görüntüle 101726
Cansel Hanıma nasıl ulaşabiliriz? Şelale hoş çağrışım yaptı

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yalan yok son seans bacaklarda belde kuvvet kalmayınca Cansel ciğim biraz destek attı ama ne destek aynı anda benim de ona devam etmemle çok lezzetli iki taraf için de şelaleli bir boşalmayla günü kapattık. Tekrar teşekkür ederim canım öpüyorum seni (güzel öperim bilirsin😚)Ekli dosyayı görüntüle 101726
Bende artık yorumlarını sayamaz oldum 🥰 tanıdığım ilk günden bugüne kadar her görüşme ayrı keyifli, eğlenceli bir okadar da güzel 🥰🥰kibar bir beyefendi harika partner ve iyi kalpli...❤️❤️ yılların verdiği samimiyet ve hiç bir zaman kaybolmayan dostluk, arkadaşlık her görüşmede zarfın üzerinde harika yazılar güzel ve seksi sürprizler herşey için çok teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️ iyiki tanımışım seni 💋💋💋 güzel düşüncelerin,harika yorumun için ve bu güzel görsel için çok teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum seni daha uzun,uzun güzel görüşmelerimize... seviliyorsunnnn bebişkom 🥰🥰🥰🥰 o güzel kalbinden öpüyorum seni en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal 💋💋💋💋💋 @petrikor ❤️❤️❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne güzel referans. Fotoğraf için ayrıca teşekkürler. Mutfak tezgahı futbol oynamaya elverişli 🔥
Her refersansı birbirinden güzel olan partnerim yine yazmış yazacağını resimsizde yorum hiç yapmaz yerim ben onu...🥰🥰🥰
Zaten futbol oynamak için yapmışlar tezgahı 🤣🤣🤪 oynadığımız ne malûm 🤭🤭🤣🤣🤪🥰💋😎😎

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her refersansı birbirinden güzel olan partnerim yine yazmış yazacağını resimsizde yorum hiç yapmaz yerim ben onu...🥰🥰🥰
Zaten futbol oynamak için yapmışlar tezgahı 🤣🤣🤪 oynadığımız ne malûm 🤭🤭🤣🤣🤪🥰💋😎😎
bu tezgahın su terazisi yanlış yapılmış bir de ben kontrol edeyim 🔥👅🤣

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar