- 2 Eki 2019
- 258
- 614
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar mavişler ve pembişler. Bilmem kaçıncı referans artık bilmiyorum ama İzmir de malum sayıca oldukça az olan pembiş var e bir de memnun kalınca her seferinde Balçova yollarını tuttuk ve yokuşu çıktık. Bu sefer zaman sıkıntısı olmadığından 3 saatlik keyifli bol gülmeceli bol sevişmeli ve sadece arzuların değil zevk sularının da şelale olduğu zamanın su gibi aktığı bir görüşme oldu. Yine güzel ikramlarla insanın içini ısıtıp hareketlendiren tavrıyla hazırladı kahveleri aşağıya resmî bırakıyorum siz mavişler için
)
Yalan yok son seans bacaklarda belde kuvvet kalmayınca Cansel ciğim biraz destek attı ama ne destek aynı anda benim de ona devam etmemle çok lezzetli iki taraf için de şelaleli bir boşalmayla günü kapattık. Tekrar teşekkür ederim canım öpüyorum seni (güzel öperim bilirsin
)
Yalan yok son seans bacaklarda belde kuvvet kalmayınca Cansel ciğim biraz destek attı ama ne destek aynı anda benim de ona devam etmemle çok lezzetli iki taraf için de şelaleli bir boşalmayla günü kapattık. Tekrar teşekkür ederim canım öpüyorum seni (güzel öperim bilirsin