- 7 Kas 2020
- 206
- 339
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar,
Hafta içi işlerden uzaklaşıp kendime bir gün ayırmak istedim. Sonra sitede gezinirken Cansu hanım dikkatimi çekti. Daha önce kendisine giden arkadaşların yorumlarını okudum. Okuduğum yorumlar hep olumluydu. Yorumlardan ve tanıtımından aldığım hissiyatla bu görüşmenin güzel geçeceğine kanaat getirdim(Nitekim öyle de oldu
) ve WhatsApp'tan kendisine mesaj attım. Kısa sürede dönüş sağladı ve görüşme saatimizi oluşturduk. Ertesi gün Üsküdar'a geçtim. Biraz sahil kenarında gezinti ve martılara ekmek attıktan sonra Cansu hanımın bulunduğu yere geçtim. Tabii heyecanla randevu saatimi bekliyorum. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Nihayet saatim geldi ve kendisine müsait olduğunuzda gelebilirim diye mesaj attım. Sağ olsun kendiside hemen mesajıma dönüş yaptı ve müsait olduğunu gelebileceğimi iletti. Kapı açıldı kimse yok ama içeri buyur eden bir ses geldi ve girdim. Girdiğimde ne göreyim kapının arkasında mini kot etekli göğüs dekolteli seksi bir hatun. Bende tabi heyecan tavan yaptı
Akabinde temizlik seromonisinin arkasından salona geçtik. Cansu hanım ikramların bulunduğu güzel bir masa organize etmiş(kendisine çok teşekkür ederim). Sonrasında ikramlar eşliğinde güzel bir sohbete koyulduk. Kendisi cok samimi ve muhabbeti güzel bir bayan. Sohbetiyle sizi hemen ortama ısındırıyor. Yabancılık çekmiyorsunuz. Sohbet, muhabbet derken akabinde kırmızı odaya geçtik.
Hararetli bir öpüşme ile birlikte bir yandan cansu hanım beni ben cansu hanımı soymaya başladık. Tenlerimiz birbirini çılgınca arzuluyordu ve yatağa uzandık. Cansu hanımın teninde yüzmeye başladım. Uzun bir sevişmenin ardından kendisine oral'a başladım. Bir yandan o güzel göğüsleri ellerimde inlemeler eşliginde off off... Sonrasında Cansu hanım oral'a başladı aman tanrım o ne güzel oral öyle tarifi imkansız. Ben bulutların üstündeyim. Bir süre sonra bir baktım kılıf'ı taktı ve kendine has stiliyle üzerinde balerin edasında dans etmeye başladı. Tabi sonunda benim volkan patladı ve lavlar kılıfa doldu.
Sonrasında bir süre yatakta ten tene sohbet ettik. Yalnız burda bir şeyi ifade etmeden geçemiycem Cansu hanım bu işi çok iyi biliyor. 

2. part kısmınada girip sizi detaya boğmayayım
Yalnız bilin isterim ki Cansu hanımla zaman su gibi akıp geçiyor. 2 saat nasıl akıp geçti anlamadım. Vaktiniz var ise uzun görüşmeler yapmanızı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Benden söylemesi.
Cansu hanıma forum nezdinde çok teşekkür ederim. Bir sonraki görüşmemizi iple çekiyorum.
HOŞÇA_kal Cansu
️
Hafta içi işlerden uzaklaşıp kendime bir gün ayırmak istedim. Sonra sitede gezinirken Cansu hanım dikkatimi çekti. Daha önce kendisine giden arkadaşların yorumlarını okudum. Okuduğum yorumlar hep olumluydu. Yorumlardan ve tanıtımından aldığım hissiyatla bu görüşmenin güzel geçeceğine kanaat getirdim(Nitekim öyle de oldu

2. part kısmınada girip sizi detaya boğmayayım

Cansu hanıma forum nezdinde çok teşekkür ederim. Bir sonraki görüşmemizi iple çekiyorum.
HOŞÇA_kal Cansu