İstanblue_
Normal Üye
- 19 Eki 2021
- 5
- 20
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir forumda takip ettiğim ve bugüne kısmet olan görüşmemizde bana hayatımın en güzel deneyimlerinden birini yaşatan Cansu'yu burada bir kaç cümle ile anlatmak inanın çok zor. Ilk olarak evin konumu çok kolay, her katta tek daire olduğu için yanlış kapı çalmak gibi bir riskiniz de bulunmuyor. Cadde üzerinde park yapılacak yerler mevcut. İlk karşılamada çok sıcakkanlı şekilde içeri davet etti ve güzel atıştırmalıklarin olduğu ikramınin yanında birer kadeh şarap ve hoş sohbetiyle heyecanımı bir anda alıp beni rahatlattı. Evi çok temiz ve düzenli, belli ki çok titiz bir hatun. Sıcak bir sohbetin ardından beni banyoya geçirdi, oldukça temiz güzel bir banyosu vardı, duşumu aldıktan sonra sorgu odasına geçiş yaptık
Ateşli öpüşmesi, iliklerinize kadar rahatlatan oral seksi dillere destandı. Küçük bir tiyo vereyim, vücudunun okşanmasından ve öpülmesinden müthiş zevk alan bir hatun kendisi, bunu yaptığınızda karşılığını da misliyle alıyorsunuz
Ve güzel bal kutusu o kadar temiz ve pürüzsüzdü ki dakikalarca yalamaya doyamadım
Kısacası benim için unutulmaz bir deneyim oldu, yaşattığın her bir ateşli dakika için çok ama çok teşekkürler, en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle Cansuyum