Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Arkadaşlar biraz daha detay yazamaz misiniz ? Bilgi paylaşım alanına forum denir, ben gerçekten anlamıyorum sürekli bir bana kalsın, bende saklı gibi aciklamalari.
Arkadaşlar biraz daha detay yazamaz misiniz ? Bilgi paylaşım alanına forum denir, ben gerçekten anlamıyorum sürekli bir bana kalsın, bende saklı gibi aciklamalari.
Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
Her paylaşım bizim için merak ettiğimiz konular hakkında daha fazla bilgi demektir. Lütfen önemli gördüğünüz bilgileri paylaşımlarınızda belirtmekten çekinmeyin.
Her görüşme, o görüşmeyi yapan iki kişi arasında ve özel olsa da, forum kuralları ve görgü kuralları çerçevesinde duygu ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir platformdasınız.
Ayrıca, görüşme yaptığınız partnerinizi de motive edeceğinizi unutmayın.
Ajda Hanıma forumdan ulaşabilirsiniz, kendisi onaylı partnerdir, iletişim bilgileri tanıtımında mevcuttur. Sorularınızı ve merak ettiklerinizi , kendisiyle paylaşın, daha hızlı cevap alırsınız...