Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cariye ajda ile ilk görüşmemikramı

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
152
203
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar.
foruma yeni üyeyim.pek aktif olamıyorum forumda kusuruma bakmayın lütfen.
burdan paylaşım yapanlardan okuduğum olumlu yorumlar neticesinde
cariye ajda rumuzlu bayanla görüşmeye karar verdim.numarasını internetten biraz araştırma yaparak buldum ve arayıp randevu alabildim.kendisi için şehvet dolu çok istekli çok terbiyesiz ☺ bir hatun diyebilirim.
karşılaması ikramı sohbeti çok güzel.sevgili tadında belki daha tatlı fakat hele odaya geçtiğinizde karşınıza tam bir aşk kadını çıkıyor.
ne yapmak istiyorsanız nasıl istiyorsanız tamamen sizin elinizde.hayal ettiğimdende güzel vakit geçirttiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.yanından ayrılırken gözlerimdeki yüzümdeki tebessüm tarif edilemezdi.
bu forum sayesinde dolandırılmaktan veya istemediğimiz görüşmeler yaşamıcak olmaktan ötürüde forum üyelerine kurucularına ayrıca teşekkür ederim.iyi günler herkese.

26 Ocak 2017
89
2
Cinsiyetiniz nedir?
acaip bir dişi kendisi. sevişirken kameraya alsana ikimizi vb değişik isteklerde bulunur. daha neler neler :)

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
132
1
Cinsiyetiniz nedir?
Sanki daha once foruma uyeydi kendisi..Yanlismi hatirliyorum.

16 Eyl 2013
8
0
Cinsiyetiniz nedir?
guzel paylasım ıcın tesekkurler...avrupa mı anadolu yakasında mı Ajda hanım

3 Mar 2011
799
596
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar.
foruma yeni üyeyim.pek aktif olamıyorum forumda kusuruma bakmayın lütfen.
burdan paylaşım yapanlardan okuduğum olumlu yorumlar neticesinde
cariye ajda rumuzlu bayanla görüşmeye karar verdim.numarasını internetten biraz araştırma yaparak buldum ve arayıp randevu alabildim.kendisi için şehvet dolu çok istekli çok terbiyesiz ☺ bir hatun diyebilirim.
karşılaması ikramı sohbeti çok güzel.sevgili tadında belki daha tatlı fakat hele odaya geçtiğinizde karşınıza tam bir aşk kadını çıkıyor.
ne yapmak istiyorsanız nasıl istiyorsanız tamamen sizin elinizde.hayal ettiğimdende güzel vakit geçirttiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.yanından ayrılırken gözlerimdeki yüzümdeki tebessüm tarif edilemezdi.
bu forum sayesinde dolandırılmaktan veya istemediğimiz görüşmeler yaşamıcak olmaktan ötürüde forum üyelerine kurucularına ayrıca teşekkür ederim.iyi günler herkese.

güzel paylaşım :)
deli doludur kendisi :)
saatlik mi görüştün yoksa daha uzun süreli mi? bir de ne istedi?

socrates88 Çevrimdışı
27 Haz 2017
9
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ne cevherler varmış da bilmiyormuşuz :(

Video with mask sağlam bir fantezi..Bir arkadaş vakti zamanında yapmış sonra video'yu çektikten sonra kendinden iğrenmiş, fil yutmuş yılan gibi sokuluyordum hatuna demişti :) (göbekli)

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
175
1
Cinsiyetiniz nedir?
çok sık duyuyorum adını bu ajdanın..
nasıl acaba...iletişim vs yok..olsaydı bu gün tam kalp vakfının oradaydım..arardım..
bulan da nasıl buluyor hala inanamıyorum..helal olsun :)

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
175
1
Cinsiyetiniz nedir?
iletişim olan atabilir mi acaba özelden :)
atan sevaba girer

Trexbey Çevrimdışı
21 Tem 2017
5
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İletişimi nasıl sağlarız acaba

boldpilot59 Çevrimdışı
30 Mar 2017
52
3
Cinsiyetiniz nedir?
cariye ajdayı zıyaret sart oldu.

21 Ara 2016
21
0
Cinsiyetiniz nedir?
üstad mrb cariye ajdanın yaş kaç yüz güzelliği ve fizik durumu nasıl kendisi ile konuşma sansım oldu ancak fotoğraf atmadı bilgilendirisen sevinirim

6 Mar 2015
76
76
Cinsiyetiniz nedir?
Yaş 45 civarıdır diye tahmin ediyorum. Güzellik ve fizik biraz yıpranmış. Ancak olaya gelirsek 10 numara ne istersen var.İnsanı çıldırtır.Muhabbet çok güzel.
üstad mrb cariye ajdanın yaş kaç yüz güzelliği ve fizik durumu nasıl kendisi ile konuşma sansım oldu ancak fotoğraf atmadı bilgilendirisen sevinirim

30 Ara 2015
121
89
Cinsiyetiniz nedir?
ajda olgun ve guzellik olarak fazla beklenti icine girmemek gerek. Ama yaptıgı masajı ve yatakta hareketli olması birayla beraber stress atmaya iyi geliyor :)

asterixxx Çevrimdışı
29 Nis 2013
29
5
Cinsiyetiniz nedir?
Konu biraz eskimiş sanırım ama bu konuyu ben de merak etmiyor değilim. Ajda hanımın ücreti gerçekten kaç mavilik. yakın zamanda giden var mıdır?

25 Kas 2016
270
255
Cinsiyetiniz nedir?
Görüşme yapalı 2 ay olmuştur...İkram süper,hoş sohbet ve yatak olayı anlatılmaz yaşanır..Yaş itibariyle vucut super değil ama tecrübesini konusturuyor..Gidilir mi evet gidilir..Ben iki saate yakın görüştüm üçbuçuk mavi vermiştim...Ama değmişti...

××××

Normal Üye
25 May 2018
44
26
Cinsiyetiniz nedir?
Görüşme yapalı 2 ay olmuştur...İkram süper,hoş sohbet ve yatak olayı anlatılmaz yaşanır..Yaş itibariyle vucut super değil ama tecrübesini konusturuyor..Gidilir mi evet gidilir..Ben iki saate yakın görüştüm üçbuçuk mavi vermiştim...Ama değmişti...

Forumdaki resimlere yakın mı fiziki yapısı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
152
203
Cinsiyetiniz nedir?
Değmezmi :)

sevimli34 Çevrimdışı
11 Eki 2017
29
16
Cinsiyetiniz nedir?
Zevk alınır ise bence mavilerin hiç önemi yok.

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
135
30
Merhaba.. Berkcan_34..
Sizinle tanısıyoruz bu forum üzerim den yaklasik bir yil önce tanistik.. Sonra ben üyeligimi kapattim..Şimdi yeni üyelik açtim..O siralar siz forumda yeniydiniz..Bana özelden birisi sormustunuz sohbet öyle başladı..Gene göruşelim soracaklarim var..Özel msj atamiyorum ondan buraya yazdim olursun belki..Gelwlom Ajda hanıma kendisi tam bir çılgın sert sex seviyor ,sohbeti harika hiç aceleso yok...

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
135
30
kralcobra (SIRADAN ADAM)

ahmet918

Normal Üye
15 Eyl 2014
22
0
Cinsiyetiniz nedir?
güncel kaç mavilik olduğunu bilen var mı 2 saat için?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar