Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceylin Hanım :)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma geldiğinden beri aklımdaydı, uzun zamandır görüşmek istiyordum sonunda randevu ayarlayabildik. Kendisi beni kırmadı ve sabah saatleri olmasına rağmen beni kabul etti.

Öncelikle benim gibi karşıdan gidecekseniz yol durumuna bakmakta fayda var ulaşmak biraz süre alıyor. Ancak eve ulaşma, giriş-çıkış, nereye park edileceği konusunda Ceylin hanım çok yardımcı oluyor hiç sıkıntı yaşamazsınız.

İletişim gayet güzel ilerliyor. (tersine gelmemek şartıyla :D hiç önermem)Eve girer girmez beni güler yüzle karşıladı. Ağırlaması, ikramları, ilgi alakası ve sohbeti iyiydi. Size tatlı tatlı takılmayı da ihmal etmiyor :)

Vücut olarak resimlerdeki gibi gayet fit. Beni asıl şaşırtan yüz güzelliği oldu, ağzım açık kaldı resmen,. Yani her anlamda çok beğendim. Yatakta gayet özgüvenli, keyif alan-veren birisi. Yatak konusunda tam puanı aldı benden.

Görüşmeden sonra dönerken"herşey yolunda mı" diye araması da ayrıca çok inceydi.

Sonuç olarak bu güzel ağırlama için kendisine teşekkür ederim. Umarım kısa sürede tekrar görüşebiliriz. Kesinlikle tavsiye ederim.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
636
1,307
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sizi ugurladiktan sonra aramasına hiç şaşırmadım. Ceylin hanim güzelliği kadar, forumda yapılan her yoruma kısacık da olsa yanıt verme nezaketiyle de dikkat çekici zaten ❤
Teşekkürler güzel paylaşım için her iki tarafa da.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler yaşayana ve yaşatana

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Foruma geldiğinden beri aklımdaydı, uzun zamandır görüşmek istiyordum sonunda randevu ayarlayabildik. Kendisi beni kırmadı ve sabah saatleri olmasına rağmen beni kabul etti.

Öncelikle benim gibi karşıdan gidecekseniz yol durumuna bakmakta fayda var ulaşmak biraz süre alıyor. Ancak eve ulaşma, giriş-çıkış, nereye park edileceği konusunda Ceylin hanım çok yardımcı oluyor hiç sıkıntı yaşamazsınız.

İletişim gayet güzel ilerliyor. (tersine gelmemek şartıyla :D hiç önermem)Eve girer girmez beni güler yüzle karşıladı. Ağırlaması, ikramları, ilgi alakası ve sohbeti iyiydi. Size tatlı tatlı takılmayı da ihmal etmiyor :)

Vücut olarak resimlerdeki gibi gayet fit. Beni asıl şaşırtan yüz güzelliği oldu, ağzım açık kaldı resmen,. Yani her anlamda çok beğendim. Yatakta gayet özgüvenli, keyif alan-veren birisi. Yatak konusunda tam puanı aldı benden.

Görüşmeden sonra dönerken"herşey yolunda mı" diye araması da ayrıca çok inceydi.

Sonuç olarak bu güzel ağırlama için kendisine teşekkür ederim. Umarım kısa sürede tekrar görüşebiliriz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tatlım güzel referansın için çok teşekkür ederim öncelikle güne seninle başlamak da benim için ayrı keyifliydi seninle zaman geçirmek ve sohbet etmek benim için de çok güzeldi tanistigimiza çok memnun oldum canım kendine çok iyi bak her zaman kapım açık canım sana tekrar görüşmek üzere 🤗🤗💋💋💋💋❤️

Ragnar93 Çevrimdışı
17 Eki 2020
73
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylsim icin tesekkurler bende en ykin zmanda kendisini ziyaret edecegim 🥰

Davut2020 Çevrimdışı
23 Eki 2020
125
294
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Boşuna tatlı dememişler@Tatlı Kıvırcık hanımefendiye.
Buluşma bitiyor ayrılıyorsunuz arıyor ve partnerine herşey yolundamı diye soruyor?Naifliğe,inceliğe hayran kaldım.Zaten forumdaki 5_6 favorimden biiriydi.Birde hakkında böyle güzel şeyler yazılınca hayranlığım iyice artıyor.
@Tatlı Kıvırcık 'la felekten bir gün geçirmezsem gözüm açık gitçek galiba.😍
Paylaşım ve referans için teşekkürler.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Boşuna tatlı dememişler@Tatlı Kıvırcık hanımefendiye.
Buluşma bitiyor ayrılıyorsunuz arıyor ve partnerine herşey yolundamı diye soruyor?Naifliğe,inceliğe hayran kaldım.Zaten forumdaki 5_6 favorimden biiriydi.Birde hakkında böyle güzel şeyler yazılınca hayranlığım iyice artıyor.
@Tatlı Kıvırcık 'la felekten bir gün geçirmezsem gözüm açık gitçek galiba.😍
Paylaşım ve referans için teşekkürler.
Kuzum çok teşekkür ederim felekten bir gün çalalım en kisa zamanda o zaman en kısa sürede tanışmak üzere ☺️☺️☺️💋💋😘😘😘😘

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne diyelim afiyet olsun her iki tarafa da;) Güzel bir buluşma olmuş. Sevgili @Tatlı Kıvırcık yine feth etmiş gönülleri. “Hiç kıskanmadım ki”

Şaka bir yana her iki tarafada çok teşekkürler. Darısı Başıma artık.
🤭🤭🤭 Çok tatlısın çok teşekkür ederim umarım görüşürüz canım her zaman kapım açık beklerim 😘😘😘☺️☺️❤️❤️❤️

Davut2020 Çevrimdışı
23 Eki 2020
125
294
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuzum çok teşekkür ederim felekten bir gün çalalım en kisa zamanda o zaman en kısa sürede tanışmak üzere ☺☺☺💋💋😘😘😘😘
İşlerim bitince İstanbula gelince
Kuzum çok teşekkür ederim felekten bir gün çalalım en kisa zamanda o zaman en kısa sürede tanışmak üzere ☺☺☺💋💋😘😘😘😘
Bende sizi en kısa zamanda tanımak istiyorum ama işlerim dolayısıyla şu an İstanbul dışındayım.İnşallah dönünce diyelim.😘😛

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
benimde sürekli aklımda ve radarımda en çok tanışmak istediğim kişi tatlıkıvırcık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar