- 17 Şub 2021
- 990
- 1,239
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar uzun uğraşlar sonucunda Anadolu yakasından Avrupa yakasına 2 saatlik yola koyuldum normal şartlarda gidilecek yol değil çekilmez ama ceylin için değdi diyebilirim konum çok rahat sessizce iceri girmeniz önerilir
içeride sizi gerçekten çok şuh bir hatun karşılıyor konuşması esprileri yaklaşımı ikramlarıyla çok farklı olduğunu buradan da anlıyorsunuz sohbeti çok keyifli gerçekten keyif aldıkça konuşasamiz tuttu neyseki ceylin in duşa girmek ister misin sorusuyla artık hareketlenme başlamıştı güzel bir müzik açalım dedi ve müzik eşliğinde kalçaları artik daha yakin hissediyordum fizik gerçekten güzel baktıkça bakasın geliyor yolda görsen bakarsın zaten o kıvamda
oral ie ilk seansı bitirdik kendisi o kadar tahrik etti ki fazla dayanamadım.Guzel ikramlarına ceylin devam ediyordu sadece "farketmez" demeyin kafi ben çok kullandım bu kelimeyi ilk seans sonrası içecekleri alıp yatakta sohbet ettik ceylin harika sexy elbisesini giyip yanıma uzanmisti bile 
ikinci seansta da çeşitli pozisyonlar denendi kıvrımları çok tahrik edici ve final yaparak seansı tamamladık duş olayından sonra ceylin hala ikramlariyla yedirmek icirmek istiyor tabi ki artik farketmez demeyi bıraktım ve bir kaç şey daha atistirdiktan sonra yola koyulmak üzere müsaade istedim malum bu 2 saatlik gidişin bir de gelişi var gerçekten değdi ikramlar için sohbetin güzel hazirlanman için yaşattıkların için çok teşekkür ederim güzel insan.Kocaman öpüyorum seni 
@Tatlı Kıvırcık