Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok ama çok geç kalmış bir referans

delpierooo

Normal Üye
5 Ağu 2020
2
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç kalmış bu referans için özür dilerim 😊 Kendisiyle yaklaşık 5 ay önce pendik tarafında görüştük. Kesinlikle beklediğimden çok daha güzel, alımlı bir hanımefendiydi. Sohbeti o kadar hoş ve akıcıki 4 saatin nasıl geçtiğini anlamadım, 4-5 dk gibi geldi. Görüşmenin bedensel kısmında maksimum tatmin sağladı, detaya giremem. Ama ekstradan paylaşmak istediğim bir şey var. O da kendisi ileri düzeyde psikolog yeteneklerine sahip 😊Görüşmeyi gerçekleştirdiğimiz zamanlar çok zor bi süreçteydim. Benimle konuşması, verdiği tavsiyeler beni kendime getirdi. Kendisi hatırlar mı bilmem, senin yaşındaki birinin kıpır kıpır olması gerekiyor ne bu halin çökmüşsün demişti. Kendisine buradan sesleniyorum artık tam olarak kıpır kıpırım 😊

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,962
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç kalmış bu referans için özür dilerim 😊 Kendisiyle yaklaşık 5 ay önce pendik tarafında görüştük. Kesinlikle beklediğimden çok daha güzel, alımlı bir hanımefendiydi. Sohbeti o kadar hoş ve akıcıki 4 saatin nasıl geçtiğini anlamadım, 4-5 dk gibi geldi. Görüşmenin bedensel kısmında maksimum tatmin sağladı, detaya giremem. Ama ekstradan paylaşmak istediğim bir şey var. O da kendisi ileri düzeyde psikolog yeteneklerine sahip 😊Görüşmeyi gerçekleştirdiğimiz zamanlar çok zor bi süreçteydim. Benimle konuşması, verdiği tavsiyeler beni kendime getirdi. Kendisi hatırlar mı bilmem, senin yaşındaki birinin kıpır kıpır olması gerekiyor ne bu halin çökmüşsün demişti. Kendisine buradan sesleniyorum artık tam olarak kıpır kıpırım 😊
Tebrikler.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle geç de olsa beni unutmadığın için çok teşekkür ederim 💋❤️😘.Ama ben tam emin olamıyorum 😃.5 aya kadar gidemiyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim 😁. Kendini daha iyi hissetmene çok sevindim 🙏.Her zaman yardımcı olabildiğim,elimden geldiğince yapabildiğim ne varsa yapmaya çalışıyorum.Zaten ayrıyetten psikologluk gibi birşey benim yaptığım görüşmelerim 🤭🤭.İyi bir dinleyiciyim ve fikir vermeye çalışırım . Psikologluk için ayrıyetten bir program mı alsam acaba 😃.İhtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilirsiniz randevu için 😁😁😁.Şaka bir yana hatırlayamasam da kendini iyi hissetmene çok sevindim.Güzel yorumların için çok teşekkür ederim 😘.Kendine çok iyi bak.Görüşmek üzere 🤗🤭😘😍🙏❤️💋💋

delpierooo

Normal Üye
5 Ağu 2020
2
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kedin yüzünden çantanı unutup, yolun yarısından geri dönmüştün çantanı almak için :) belki bu hatırlamana yardımcı olur

Öncelikle geç de olsa beni unutmadığın için çok teşekkür ederim 💋😘.Ama ben tam emin olamıyorum 😃.5 aya kadar gidemiyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim 😁. Kendini daha iyi hissetmene çok sevindim 🙏.Her zaman yardımcı olabildiğim,elimden geldiğince yapabildiğim ne varsa yapmaya çalışıyorum.Zaten ayrıyetten psikologluk gibi birşey benim yaptığım görüşmelerim 🤭🤭.İyi bir dinleyiciyim ve fikir vermeye çalışırım . Psikologluk için ayrıyetten bir program mı alsam acaba 😃.İhtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilirsiniz randevu için 😁😁😁.Şaka bir yana hatırlayamasam da kendini iyi hissetmene çok sevindim.Güzel yorumların için çok teşekkür ederim 😘.Kendine çok iyi bak.Görüşmek üzere 🤗🤭😘😍🙏💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar