- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hay Allah şimdi düşücen ordan. İn aşağı tatlım ya ne arıyorsun oralarda.Aman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Aç kollarını bekle beni senin kucağına düşmek istiyorum bebeğimHay Allah şimdi düşücen ordan. İn aşağı tatlım ya ne arıyorsun oralarda.![]()
Açtım kuşum gel kollarıma. Sımsıkı sarılalım birbirimizeAç kollarını bekle beni senin kucağına düşmek istiyorum bebeğimne arıyorum oralarda mı yatak orda bebişim
![]()
Yakinda çatida göreceğiz gibi bir his var içimde.Aman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
oy maşallah odanın içine güneş gibi doğmuşsunAman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Atla bebeğim kucağımaAman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Her yerde seksşAman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Güzellik içerir❤❤❤Aman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Teşekkürler bebeğimSeni merak etmemek elde mi bebeğim, seni hep merak ediyorum, harikasın![]()
Bekle bebeğim geliyorumAçtım kuşum gel kollarıma. Sımsıkı sarılalım birbirimize![]()
Yaramazlık benim işimyaramaz kadın, kadınım, ahh kadınım
Olabilir mi senceYakinda çatida göreceğiz gibi bir his var içimde.
Zirvedesin yineAman Allahım nereye çıkmışım ben
![]()
Dronla çekim talep ediyorum.Olabilir mi sence![]()
Çok dikkat ediyorum merak etmeyinDüşme tatlım dikkat et kendine
Çok teşekkür ederimüstündekiler de acayip yakışmış
Teşekkürler bebeğimbende seni çok seviyorum
![]()
Sizin için aydınlatım orayıoy maşallah odanın içine güneş gibi doğmuşsundaha nereye çıkabilir diyoruz ama o buluyor çıkacak bir yer
![]()
Ayda bir kısa bir zaman sadece bir kaç gün olmuyorum bukadar çabuk mu özlüyorsunuz beniMukemmelsiniz bir daha bizi bu kadar uzun sure kendinizden mahrum etmeyin![]()
Çok acil bir dron almam gerek ozamanDronla çekim talep ediyorum.
Yükseklik korkusu olmayan peşimden gelsinkendin gibi bizide yükseklere çıkaran kadınn
Benim uçuş eğitimleri devam ediyor, dama çikma hemen haber vericem ben sana.Çok acil bir dron adam gerek ozaman![]()
Tamam bebekk senden haber bekliyorum sonra çıkıcamBenim uçuş eğitimleri devam ediyor, dama çikma hemen haber vericem ben sana.
hahahahahaha yok kiYükseklik korkusu olmayan peşimden gelsinteşekkür ederim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!