- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üf üf üf seni orda sıkıştırirsam görürsünsen anligi
Harika anlıklarına bayılıyorum sana bir başka hayranım
Anlık ta anlık hani offf yaktın yine gece gece ortalığı kaldırdın ne varsa havaya tozu dumanı fıstığım
Anlık mı anlık mükemmel lik mi mükellik Cansel Ulusoy mu Cansel Ulusoy kalite mi Kalite iyiki var mı iyiki var
Bebeğim böyle süprizler
Hahaaa gel sıkıştır bakayım ne oluyorÜf üf üf seni orda sıkıştırirsam görürsünsen anligi
Bende bir başka seviyorum bilmem neden...Harika anlıklarına bayılıyorum sana bir başka hayranım![]()
Bekle bebeğim hemen geliyorum ateşbana da anlık bir ateş bastı naapcaz şimdi ?
Canımmm çok teşekkür ederim bebeğimgüzellik abidesi cansel ulusoy
Ben hiç beklemendik anda gelirimBu kadar anlığını da beklemiyordum
izmire fazlasınız hanfendi cok fazla
Anlığın amacı bu zaten fındığım gece gece sizi rahatsız etmekAnlık ta anlık hani offf yaktın yine gece gece ortalığı kaldırdın ne varsa havaya tozu dumanı fıstığım![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimbebeğim iyi gidiyorsun. anlıklar devam lütfennnnn
Teşekkürler yavrum benimmuhteşemsin İzmir'in güzel prensesi![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizBence çok sexysiniz
Canım benim bayılıyorum senin şu güzel yorumlarına çok teşekkür ederim tatlımAnlık mı anlık mükemmel lik mi mükellik Cansel Ulusoy mu Cansel Ulusoy kalite mi Kalite iyiki var mı iyiki var![]()
Aaa bebeğim oldumu şimdi sen böyle sürprizlere açık ol benceBebeğim böyle süprizleryapma bak bende ❤ kalp var biliyorsun
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimÇok güzel bir poz bebeğim![]()
Teşekkürler bebeğimHarikasın Kraliçem![]()
Çok teşekkür ederim aşkım suuu yumizmire fazlasınız hanfendi cok fazla
Etmem miÇok teşekkür ederim bebeğimbeğendiğine sevindim senin sevdiğin gibi minikkk
fark ettin mi...
![]()
O kadar güzelsin ki böyle güzel yorumlar hak ediyor sun şımar tabikide hak ediyor sun şımarmayıCanım benim bayılıyorum senin şu güzel yorumlarına çok teşekkür ederim tatlımşımartıyorsun beniii
![]()
Ben anlık diye atıyorumBir anlık olmasın, kalıcı olsun
Benim için bütün misafirlerim özeldiracaba şanslı erkek kimözenli hazırlık
Size özel pozlar olsunyine cansel yine muhtesem pozlar![]()
Son çıkış gibi yazmışsın yavrummmSevişmeden önceki son an…
Çok teşekkür ederim bebeğim çok naziksiO kadar güzelsin ki böyle güzel yorumlar hak ediyor sun şımar tabikide hak ediyor sun şımarmayı
Sizin için bu pozlardüşmek çok güzel pozlar veriyorsunuz![]()
Bende o kalbi güzel bir yerde saklıyorumBu poza kalbimi biraktim. Ne kadar naif ve bir o kadar seksi.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!