Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BekliyoruzBiraz uzun bi tatil benimkisi 🫣28Ağustos dönüyorum beyler çok mesaj var bakamıyorum cvp yazamıyorum..Ekli dosyayı görüntüle 116398
Derin Hanımla ile samimiyetiniz varsa bir duo gelir mi acaba?Bekliyoruz![]()
![]()
Duo yaparız ama bi seks değiliz onu belirteyimDerin Hanımla ile samimiyetiniz varsa bir duo gelir mi acaba?
İki kız bir erkekli normal duo diyorum. Sizinle daha önce iki defa görüşmüştük. Derin'le görüşmemiz olmadı. O yüzden bu öneriyi ortaya attım :dDuo yaparız ama bi seks değiliz onu belirteyimDuo diyince direk beklenti bu yönde oluyor
![]()
Derin gelsin yapalimİki kız bir erkekli normal duo diyorum. Sizinle daha önce iki defa görüşmüştük. Derin'le görüşmemiz olmadı. O yüzden bu öneriyi ortaya attım :d
Konuşalım bunu Nilüfer hanım.Derin gelsin yapalim![]()
Grup olursa bende bir gün gelmek isterim zaten sizin hastanızım derinde çok merak ettiğim birisi fena eğlenceli geçer.Derin gelsin yapalim![]()
TeşekkürlerGrup olursa bende bir gün gelmek isterim zaten sizin hastanızım derinde çok merak ettiğim birisi fena eğlenceli geçer.
Valla İstanbul’a taşındırtacaksınız beni! Bu ne beeBiraz uzun bi tatil benimkisi 🫣28Ağustos dönüyorum beyler çok mesaj var bakamıyorum cvp yazamıyorum..Ekli dosyayı görüntüle 116398
Derin gelmeden önce biz biraz ısınma yapalım mı nilüfer hanım ne dersinizTeşekkürlerBekleyelim o zaman derini
![]()
Beklemedeyim şenü aşk kadınBiraz uzun bi tatil benimkisi 🫣28Ağustos dönüyorum beyler çok mesaj var bakamıyorum cvp yazamıyorum..Ekli dosyayı görüntüle 116398
İstanbul candır yine vazgecemiyorum ne İstanbul’la oluyo nede onsuzValla İstanbul’a taşındırtacaksınız beni! Bu ne bee![]()
Yok yok beklemeTeşekkürlerBekleyelim o zaman derini
![]()
Olur benim onayım var tatlımDerin gelmeden önce biz biraz ısınma yapalım mı nilüfer hanım ne dersiniz![]()
Teşekkür ederim hissediyorum
Oda olabilir 🫣🫣🫣Grup olursa bende bir gün gelmek isterim zaten sizin hastanızım derinde çok merak ettiğim birisi fena eğlenceli geçer.
Tşk ederim tatlımİyi tatiller keyfiniz bol olsun döndüğünüzde sizinle görüşmek isterim![]()
Tabikiİyi tatiller keyfiniz bol olsun döndüğünüzde sizinle görüşmek isterim![]()
Duo yaparız ama bi seks değiliz onu belirteyimDuo diyince direk beklenti bu yönde oluyor
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!