- 11 Eyl 2022
- 142
- 156
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar,
Bir seneden az bir süredir foruma üyeyim ve sizlerle ilk referansımı paylaşıyorum. Buse hanım ilk günlerden beri gerek paylaşımları gerek referansları ile dikkatimi çekmişti, iyi ki de çekmiş böyle bir güzellik ile tanışmış oldum
. Bir süre önce, tatil dönüşünde kendisi ile görüşmek için kibar bir şekilde kendimi tanıtarak irtibata geçtim, hemen geri dönüş yaptı iletilişim konusunda hızlı, gerçekten çok kibar ve zarif bir hanımefendi. Hemen uygun bir zaman dilimi belirleyip plan yaptık. Ancak benim ufak rahatsızlığım nedeni ile programı ertelemek zorunda kaldık, sağ olsun yine bu durumu çok anlayışlı ve kibar bir şekilde karşıladı. Ve nihayetinde dün akşam için yeni bir plan yaptık ve görüştük
.
Her ne kadar ben bulmakta biraz zorlansamda
evi gerçekten çok merkezi ve kolay bulunur bir konumda, kendisi de tanıtımında bahsettiği gibi eve giriş çıkışta hiç bir problem yok. Konuma ulaşıp merdivenlerin sonuna vardığımda açık duran kapının önünde adeta mısır kraliçesi Cleopatra beni bekliyordu
. Kapıda sımsıcak bir karşılama ve mükemmel bir iletişim ile başlayan görüşme, @BUSE PIRIL hanımın elinden içilen lezzetli bir kahve ile devam etti. Muhabbeti, kibarlığı, zerafeti, yerinde duramayan kıpır kıpır enerjisi ile kısa sürede kaynaştık ve ortam iyice ısındı 
. Kadife gibi pürüzsüz teni, fit ve kusursuz vucut hatları ile aklımı başımdan aldı desem yeridir
. Yatak performansına gelince o kibar, zarif kadın birden kaplana dönüşüyor
, yakın zamanda gitmiş olduğu tatilden Mısır kraliçesi Cleopatra ve adeta bir çöl kaplanı olarak dönmüş
, detaylara çok girmiyorum anlatılmaz yaşanır
mükemmel geçen bir performanstı. Sıcak ve içten ev sahipliği, güzel, nazik ve eğlenceli sohbeti, güler yüzü ve eşsiz performansı ile bende güzel bir iz bıraktı, en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz iyi ki tanıdım seni @BUSE PIRIL 

Bir seneden az bir süredir foruma üyeyim ve sizlerle ilk referansımı paylaşıyorum. Buse hanım ilk günlerden beri gerek paylaşımları gerek referansları ile dikkatimi çekmişti, iyi ki de çekmiş böyle bir güzellik ile tanışmış oldum

Her ne kadar ben bulmakta biraz zorlansamda