Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çöl kaplanı Cleopatra

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
142
156
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Bir seneden az bir süredir foruma üyeyim ve sizlerle ilk referansımı paylaşıyorum. Buse hanım ilk günlerden beri gerek paylaşımları gerek referansları ile dikkatimi çekmişti, iyi ki de çekmiş böyle bir güzellik ile tanışmış oldum😊. Bir süre önce, tatil dönüşünde kendisi ile görüşmek için kibar bir şekilde kendimi tanıtarak irtibata geçtim, hemen geri dönüş yaptı iletilişim konusunda hızlı, gerçekten çok kibar ve zarif bir hanımefendi. Hemen uygun bir zaman dilimi belirleyip plan yaptık. Ancak benim ufak rahatsızlığım nedeni ile programı ertelemek zorunda kaldık, sağ olsun yine bu durumu çok anlayışlı ve kibar bir şekilde karşıladı. Ve nihayetinde dün akşam için yeni bir plan yaptık ve görüştük 😊.
Her ne kadar ben bulmakta biraz zorlansamda😬 evi gerçekten çok merkezi ve kolay bulunur bir konumda, kendisi de tanıtımında bahsettiği gibi eve giriş çıkışta hiç bir problem yok. Konuma ulaşıp merdivenlerin sonuna vardığımda açık duran kapının önünde adeta mısır kraliçesi Cleopatra beni bekliyordu 😍. Kapıda sımsıcak bir karşılama ve mükemmel bir iletişim ile başlayan görüşme, @BUSE PIRIL hanımın elinden içilen lezzetli bir kahve ile devam etti. Muhabbeti, kibarlığı, zerafeti, yerinde duramayan kıpır kıpır enerjisi ile kısa sürede kaynaştık ve ortam iyice ısındı 🔥😊. Kadife gibi pürüzsüz teni, fit ve kusursuz vucut hatları ile aklımı başımdan aldı desem yeridir 😍. Yatak performansına gelince o kibar, zarif kadın birden kaplana dönüşüyor 😈, yakın zamanda gitmiş olduğu tatilden Mısır kraliçesi Cleopatra ve adeta bir çöl kaplanı olarak dönmüş 😊, detaylara çok girmiyorum anlatılmaz yaşanır 😈 mükemmel geçen bir performanstı. Sıcak ve içten ev sahipliği, güzel, nazik ve eğlenceli sohbeti, güler yüzü ve eşsiz performansı ile bende güzel bir iz bıraktı, en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz iyi ki tanıdım seni @BUSE PIRIL 🌹🌹😘

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,155
2,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Bir seneden az bir süredir foruma üyeyim ve sizlerle ilk referansımı paylaşıyorum. Buse hanım ilk günlerden beri gerek paylaşımları gerek referansları ile dikkatimi çekmişti, iyi ki de çekmiş böyle bir güzellik ile tanışmış oldum😊. Bir süre önce, tatil dönüşünde kendisi ile görüşmek için kibar bir şekilde kendimi tanıtarak irtibata geçtim, hemen geri dönüş yaptı iletilişim konusunda hızlı, gerçekten çok kibar ve zarif bir hanımefendi. Hemen uygun bir zaman dilimi belirleyip plan yaptık. Ancak benim ufak rahatsızlığım nedeni ile programı ertelemek zorunda kaldık, sağ olsun yine bu durumu çok anlayışlı ve kibar bir şekilde karşıladı. Ve nihayetinde dün akşam için yeni bir plan yaptık ve görüştük 😊.
Her ne kadar ben bulmakta biraz zorlansamda😬 evi gerçekten çok merkezi ve kolay bulunur bir konumda, kendisi de tanıtımında bahsettiği gibi eve giriş çıkışta hiç bir problem yok. Konuma ulaşıp merdivenlerin sonuna vardığımda açık duran kapının önünde adeta mısır kraliçesi Cleopatra beni bekliyordu 😍. Kapıda sımsıcak bir karşılama ve mükemmel bir iletişim ile başlayan görüşme, @BUSE PIRIL hanımın elinden içilen lezzetli bir kahve ile devam etti. Muhabbeti, kibarlığı, zerafeti, yerinde duramayan kıpır kıpır enerjisi ile kısa sürede kaynaştık ve ortam iyice ısındı 🔥😊. Kadife gibi pürüzsüz teni, fit ve kusursuz vucut hatları ile aklımı başımdan aldı desem yeridir 😍. Yatak performansına gelince o kibar, zarif kadın birden kaplana dönüşüyor 😈, yakın zamanda gitmiş olduğu tatilden Mısır kraliçesi Cleopatra ve adeta bir çöl kaplanı olarak dönmüş 😊, detaylara çok girmiyorum anlatılmaz yaşanır 😈 mükemmel geçen bir performanstı. Sıcak ve içten ev sahipliği, güzel, nazik ve eğlenceli sohbeti, güler yüzü ve eşsiz performansı ile bende güzel bir iz bıraktı, en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz iyi ki tanıdım seni @BUSE PIRIL 🌹🌹😘
İyi bir görüşme yapmak için neredeyse 10 gün bekledim benim için beraber olduğum kişinin iletişimi bana yaklaşımı kalbi ruhu ve kadın ruhundan anlaması o kadar önemli ki seni tanımak çok güzeldi iyi ki geldin harika bir gece gecirdim hersey cok keyifliydi modum seninle daha da yükseldi ❤️‍🔥
Bu harika paylaşım için teşekkür ederim ve daha harika bir gece yaşamak için sabırsızlıkla bekliyor olacağım seni harikaydı herşey tadı damağımda kaldı 😋♥️😍
Çicekler ve cikolatalar içinde teşekkür ederim 😇
Ellerinde çiçekler cok tatlı görünüyordun kapıda ❤️☺️
Sevgiler Kleopatra dan 🌞🌟⭐🌝☀️

Ekli dosyalar

• IMG-20230627-WA0027.jpg
    IMG-20230627-WA0027.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG-20230627-WA0026.jpg
    IMG-20230627-WA0026.jpg
    29.7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20230627-WA0025.jpg
    IMG-20230627-WA0025.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20230627-WA0024.jpg
    IMG-20230627-WA0024.jpg
    60.9 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20230627_212929_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230627_212929_WhatsApp.jpg
    88.7 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20230627_212925_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230627_212925_WhatsApp.jpg
    69.6 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20230627_212922_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230627_212922_WhatsApp.jpg
    76.3 KB · Görüntüleme: 98
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,098
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
142
156
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi bir görüşme yapmak için neredeyse 10 gün bekledim benim için beraber olduğum kişinin iletişimi bana yaklaşımı kalbi ruhu ve kadın ruhundan anlaması o kadar önemli ki seni tanımak çok güzeldi iyi ki geldin harika bir gece gecirdim hersey cok keyifliydi modum seninle daha da yükseldi ❤️‍🔥
Bu harika paylaşım için teşekkür ederim ve daha harika bir gece yaşamak için sabırsızlıkla bekliyor olacağım seni harikaydı herşey tadı damağımda kaldı 😋♥️😍
Çicekler ve cikolatalar içinde teşekkür ederim 😇
Ellerinde çiçekler cok tatlı görünüyordun kapıda ❤️☺️
Sevgiler Kleopatra dan 🌞🌟⭐🌝☀️
Rica ederim keyif alırken keyif verebiliyor olmak çok güzel, ben teşekkür ederim güzel sözlerin için 😊, bu harika gecenin daha da üst seviyede tekrarını seninle yaşamak için ben de sabırsızlanıyorum
Sevgiler 😍🌹

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
235
390
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çöl aslanı diyelim biz ona,
Kaplanlar genelde ormanda yaşar,
Çöl de değil..
Çöl kaplanı Fahrettin paşa var ama onun konuyla alakası yok...
Harika bir paylaşım olmuş..
Paylaşım için teşekkürler...

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
142
156
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çöl aslanı diyelim biz ona,
Kaplanlar genelde ormanda yaşar,
Çöl de değil..
Çöl kaplanı Fahrettin paşa var ama onun konuyla alakası yok...
Harika bir paylaşım olmuş..
Paylaşım için teşekkürler...
Bu önemli bilgi için biz teşekkür ederiz 😊
Tabiki aslan diyelim, Fahrettin paşamızı da hiç müdahil etmeyelim mevzuya 😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar