- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yine daldık hayalleree
Gerçekten çok çok sesli güldüm şuan kahkahala boğuldum inanki
bir kadini güldürebiliyorsan yataga giden yolu yarilamissin demektir derlerGerçekten çok çok sesli güldüm şuan kahkahala boğuldum inanki![]()
Boşuna sütlü çukulata demiyoz, biliyozda söylüyoruz.
Bittik resmen bu ne ateşleyici fotoğraf daha da sonrası yaşamak dileğiyle
İzmirin dağlarında çiçekler açar
kız süpermiş sonrası, daha da sonrası kalbe zarar.
Evet İzmir'de çok soğuk ve yağmurlu içinizi ısıtaysam ne güzel rica ederim canımşu soğuk havada böylesine sıcak ve ateşli paylaşımınızla içimizi ısıttın cansel ulusoy
Yok artık atmicam bu kadar yeter herşey açık olursa bir özelliğim kalmaz merak etmezsiniz beni arada biraz saklayımAtın atın sonrasını çok daha fazla merak ettik![]()
En başa dönüp tekrar tekrar yasanacak bir güzellik. Harikasın bebekkkkk.
Daha sonrasını özel olarak göreyim aman aman neler görüyorum ben diyeyim olma mı
TeşekkürlerMükemmel ama bunun da daha sonrası gelir mi acaba?![]()
Kesinlikle doğru yoldasınızbir kadini güldürebiliyorsan yataga giden yolu yarilamissin demektir derler![]()
Durmak yok yola devam...ya guzellik bi dur bitirdin bizi bitirdin![]()
Sen bilmiceksin de benim sütlü çukulata olduğumu başka kim bilecek bebekkkBoşuna sütlü çukulata demiyoz, biliyozda söylüyoruz.♥
Teşekkür ederim bebeğimBittik resmen bu ne ateşleyici fotoğraf daha da sonrası yaşamak dileğiyle![]()
Umadık taş baş yarar bebeğimBu kadarını beklemiyordum. Çok kısa bir süre içinde görüşmek şart oldu. Bekle beni @Cansel Ulusoy
Yok üşütmem merak etme sen sıcak burasıİzmirin dağlarında çiçekler açar
Ama hava bugün soğuk bebeğim ❤
Üşütme bak bizi mahrum bırakma senden ⚘❤![]()
Evet taaaa kendisiBu şey değil mi ya hastanın ayağına gelen doktor![]()
Evet daha da sonrası kalbe zararlı olabilirkız süpermiş sonrası, daha da sonrası kalbe zarar.
Benim bir suçum yok sizin canınız gece uyumak istemiyorsa bu benim suçum değilGece gece uykumu kacırdın hadı gelde uyu şimdi![]()
Çok çok teşekkür ederim bebeğimEn başa dönüp tekrar tekrar yasanacak bir güzellik. Harikasın bebekkkkk.![]()
Bencede haklısınız yok merak etmeyin atmıyorum sonrasınıDaha sonrasını özel olarak göreyim aman aman neler görüyorum ben diyeyim olma mı![]()
Sen çok güzelsin ondanÇok güzel didin ama...![]()
Dudaklarımı koparacaktım@CanselUlusoy
Tehlikeli sularda kulaç atıyosun fıstığım bencede atma yani
İzmir bomba tatlısı
Nereden başlanmalı acaba
Bu karda kışta yapılacak şeymi
Yerim ben seni yaaa ağzını öperimSen çok güzelsin ondan![]()
Kıyamam yaa dikkat et bebeğimDudaklarımı koparacaktım@CanselUlusoy
Ayyy dur ozaman beni yemesinler burdan biraz uzaklaşayımTehlikeli sularda kulaç atıyosun fıstığım bencede atma yani❤❤
Tenleri görmek için bi buluşmak gerekBenim kadar beyaz tenli birisini buldum galiba sonunda![]()
Canınız nerden istiyorsa...hiç sorun değilNereden başlanmalı acaba![]()
İstanbul'da kar var ama İzmir'de yokBu karda kışta yapılacak şeymibizede yazık ama. Sen yanıyorsun diye bizdemi yanalım
![]()
Ben de severdim Cansel tatlısını görene kadarÇok severim![]()
Cansel tatlısı da sizi sever merak etmeyinBen de severdim Cansel tatlısını görene kadar![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!