Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Denize yansıyan parıltı

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylar sonra rüzgar beni İzmire attı.Hem de ne attı geldim hava ısındı,deniz çekildi..Sonu hayrolsun diyelim..Neyse Eylül ayında bahsetmiştim izmirde denize yansıyan güzellik Sevgili Cansele bir kez daha kavuşmanın heyecanı düşmüştü içime😊İzmirde seçenekler olsa da Cansel ilk ve sonumdur..Önceden planlama olunca Canselden gelen mesaj ile düştüm yollara..Kısa bahsedelim detaycılar için konum merkezi ulaşım kolay.Evi temiz,düzenli..Neyse uzun zaman geçmiş özlemle şükür kavuşturana der cinsten sıcak,samimi sarılma ile karşılandım.İkramlar,masa hazırdı zaten.Başladık sohbete buralar bize özel çok samimiydi.Neyse görmeyeli saçlar değişmiş,fizik aynı ne görüyorsanız o..Koltukta sıcak yakınlaşmalardan sonra kendimi yatakta buldum.Sevişmesi,teni harika.Oralı iyi yapıyor..Kucağınızdayken vücudunu iyi kullanıyor.Tertemiz ve sizden keyif alıyor ve veriyor.Yapmacık değil..Görüşme 4-5 saat olunca her pozisyonda seviştik.Doggy de de süperötesi yaşanılacak türden..Ter içinde sırılsıklam oldum..Canseli de biraz yordum..Ten uyumunu ve hazzı yaşadık birlikte😉Of,pöf demeyen kıpır kıpır bir kadın ile yaşanılanlar çok özel ve güzeldi😊Cansel insanın manevi yönüne de hitap ediyor.İzmir de her konuda yardımcı olur.Dostanedir.İnsancıldır,iyi bir kalbi vardır.İçtendir..Tanımanız lazım kısaca.İzmir için bence kırmızı çizgidir.Canselsiz izmir olmaz..Anlamsız olur..Misafirperverliğin,samimiyetin,yaşattıkların ve ilgin için çok teşekkür ederim Sevgili Cansel🙏İyi ki tanışıyoruz🥰😘Kokun hala üzerimde😉

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,605
2,492
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylar sonra rüzgar beni İzmire attı.Hem de ne attı geldim hava ısındı,deniz çekildi..Sonu hayrolsun diyelim..Neyse Eylül ayında bahsetmiştim izmirde denize yansıyan güzellik Sevgili Cansele bir kez daha kavuşmanın heyecanı düşmüştü içime😊İzmirde seçenekler olsa da Cansel ilk ve sonumdur..Önceden planlama olunca Canselden gelen mesaj ile düştüm yollara..Kısa bahsedelim detaycılar için konum merkezi ulaşım kolay.Evi temiz,düzenli..Neyse uzun zaman geçmiş özlemle şükür kavuşturana der cinsten sıcak,samimi sarılma ile karşılandım.İkramlar,masa hazırdı zaten.Başladık sohbete buralar bize özel çok samimiydi.Neyse görmeyeli saçlar değişmiş,fizik aynı ne görüyorsanız o..Koltukta sıcak yakınlaşmalardan sonra kendimi yatakta buldum.Sevişmesi,teni harika.Oralı iyi yapıyor..Kucağınızdayken vücudunu iyi kullanıyor.Tertemiz ve sizden keyif alıyor ve veriyor.Yapmacık değil..Görüşme 4-5 saat olunca her pozisyonda seviştik.Doggy de de süperötesi yaşanılacak türden..Ter içinde sırılsıklam oldum..Canseli de biraz yordum..Ten uyumunu ve hazzı yaşadık birlikte😉Of,pöf demeyen kıpır kıpır bir kadın ile yaşanılanlar çok özel ve güzeldi😊Cansel insanın manevi yönüne de hitap ediyor.İzmir de her konuda yardımcı olur.Dostanedir.İnsancıldır,iyi bir kalbi vardır.İçtendir..Tanımanız lazım kısaca.İzmir için bence kırmızı çizgidir.Canselsiz izmir olmaz..Anlamsız olur..Misafirperverliğin,samimiyetin,yaşattıkların ve ilgin için çok teşekkür ederim Sevgili Cansel🙏İyi ki tanışıyoruz🥰😘Kokun hala üzerimde😉
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cok guzel ve keyifli zaman geçirmişsiniz..zaten cansel hanımla başka türlüsü düşünülemez bile , her anlamıyla keyif veren ve alan izmirin nadide pembislerinden her ikinizde kutluyorum. Umarım kisa surede bende kendisine ziyarette bulunabilirim 😊

majedu Çevrimdışı
28 May 2021
217
258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel muhtesemdir,kendisine sevgilerimi sunuyorum

gemini05

Normal Üye
12 Şub 2017
33
25
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler. İzmir'de onlarca kamikaze maceralarından sonra (forumda uzun bir süre önce paylaşmıştım) keyifle ziyaret edilebilecek pembişlerin olması çok güzel.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Umarım o rüzgâr seni hep bu güzel İzmir'e doğru iter 🥰iyiki geldin hoşgeldin seni misafir etmek benim için gerçekten çok güzel ve keyifli 💋 canım benim o senin güzel kalbin güzel düşüncelerin için ❤️ bu harika yorumun için gerçekten çok teşekkür çok mutlu ettin beni senin yerin bende başka biliyorsun 🥰 İzmir bensiz anlamsız ise deniz de sensiz anlamsız 😉😉izmir bensiz denizde sensiz olmaz 🥰 Seviliyorsun tatlım benim ❤️ben sana güzel sohpetin ve güzel bir gece için teşekkür ederim 🥰 kapım sana herzaman açık 💋💋💋bencede iyiki tanımışım seni daha güzel uzun görüşlerimize diyorum kocaman öpüyorum seni 💋💋 benim kokum sana güzel bir hediye olsun...❤️❤️❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cok guzel ve keyifli zaman geçirmişsiniz..zaten cansel hanımla başka türlüsü düşünülemez bile , her anlamıyla keyif veren ve alan izmirin nadide pembislerinden her ikinizde kutluyorum. Umarım kisa surede bende kendisine ziyarette bulunabilirim 😊
Canım benim senin o pempiş diyen ağzını yerim ben bebeğim benim 🥰🥰 ne zaman istersen canım Balçova'nın yokuşlu yolları ve Cansel seni bekliyor 💋💋💋

10 Mar 2022
199
259
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Cansel Ulusoy her konuda bir tanedir kendisi... Kalbi o kadar iyi ve temiz ki, insanlığı o kadar muhteşem ki, kanatsız bir Melek gibidir kendisi... Siz bir adım atın, Cansel size 10 adım atar... Böyle iyi bir insanı ben yıllardır tanıdığım için çok şanslıyım, asla onu kaybetmek istemem... Bu ortamları bırakmış olsa bile kendisiyle ömür boyu dost, arkadaş olarak kalmak isterim, çünkü kendisiyle sohbet etmesi inanılmaz keyifli, her konuda konuşabilirsiniz kendisiyle, çok içten, samimi ve sıcak kanlı kendisi, asla yapmacık davranmaz.... @Cansel Ulusoy kısaca İzmir'in İncisi...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar