- 14 Eki 2019
- 947
- 1,873
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylar sonra rüzgar beni İzmire attı.Hem de ne attı geldim hava ısındı,deniz çekildi..Sonu hayrolsun diyelim..Neyse Eylül ayında bahsetmiştim izmirde denize yansıyan güzellik Sevgili Cansele bir kez daha kavuşmanın heyecanı düşmüştü içime
İzmirde seçenekler olsa da Cansel ilk ve sonumdur..Önceden planlama olunca Canselden gelen mesaj ile düştüm yollara..Kısa bahsedelim detaycılar için konum merkezi ulaşım kolay.Evi temiz,düzenli..Neyse uzun zaman geçmiş özlemle şükür kavuşturana der cinsten sıcak,samimi sarılma ile karşılandım.İkramlar,masa hazırdı zaten.Başladık sohbete buralar bize özel çok samimiydi.Neyse görmeyeli saçlar değişmiş,fizik aynı ne görüyorsanız o..Koltukta sıcak yakınlaşmalardan sonra kendimi yatakta buldum.Sevişmesi,teni harika.Oralı iyi yapıyor..Kucağınızdayken vücudunu iyi kullanıyor.Tertemiz ve sizden keyif alıyor ve veriyor.Yapmacık değil..Görüşme 4-5 saat olunca her pozisyonda seviştik.Doggy de de süperötesi yaşanılacak türden..Ter içinde sırılsıklam oldum..Canseli de biraz yordum..Ten uyumunu ve hazzı yaşadık birlikte
Of,pöf demeyen kıpır kıpır bir kadın ile yaşanılanlar çok özel ve güzeldi
Cansel insanın manevi yönüne de hitap ediyor.İzmir de her konuda yardımcı olur.Dostanedir.İnsancıldır,iyi bir kalbi vardır.İçtendir..Tanımanız lazım kısaca.İzmir için bence kırmızı çizgidir.Canselsiz izmir olmaz..Anlamsız olur..Misafirperverliğin,samimiyetin,yaşattıkların ve ilgin için çok teşekkür ederim Sevgili Cansel
İyi ki tanışıyoruz
Kokun hala üzerimde