Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🥰🤭Deri etek ve içindeki gizem 🤭🥰detaylara dikkat!!!🥰🤭

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
341
416
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
bak simdi etegin icindeki detayi cok merak ettim,acaba gelip bi baksammi diyorum😋😋😋😘😘😘

Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
463
452
Cinsiyetiniz nedir?
Detay benim için o güzel bacakların, o harika duruşun ve bana gel diyen ama şu an görünmeyen dudakların

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
265
280
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzellik senin her yerin ayrı bir detay, ayrı bir güzellik nereye dikkat edeceğimizi şaşırıyoruz❤️❤️❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Fıstığım benim gördüğüm tek detay sensin detayları yanyana canlı canlı kontrol etmeyi severim bilmem anlatabildimmi🤣🤣🥰🥰😛😛🤭🤭❤❤
Sen benim gibi detaya dikkat ettiysen hiç sorun yok fındığım 🥰 diğer detaylar önemli değil 😉🤪🤪 evet ben çok güzel anladım ne demek istediğini...🤭🤭🤭😎😎💋💋💋

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deri eteğin içinde ki gizemi bilmem ama,beyefendinin siyah deri ayakkabıları çıkmış yanda,gizem bumu ola! Keşke o ayakkabılar benim ayakkabım olsa…
Ayakkabı nıda üst üste söyleyince ne kadar saçma duruyor yahu…ayağın kabı, ne ilkelmiş…
Deri eteğin içindekini bence merak etmelisiniz diye diye düşünüyorum 🥰😎🤭
🙈O ayakkabılar varya o ayakkabılar @mehmetbeeyy 'in...🙈🙈🤭🤭🤣🤣 Sizde nasıl gördünüz onu ben hiç fark etmedim 🙈🙈🤣🤣

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Detay benim için o güzel bacakların, o harika duruşun ve bana gel diyen ama şu an görünmeyen dudakların
Sende benim için bir detaysın bebeğim 💋💋💋 çok teşekkür ederim güzel yorumun için 💋💋💋💋💋bu öpücükler o görünmeyen dudaklardan 💋💋💋💋

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gizem deyince bütün detayları inceledim Cansel hanım…Sizin güzelliğinizi zaten biliyoruz da,eteğin içindeki gizem diye adres gösterince,kesine bu şaşırtmacalı bir soru çalıştığımız yerlerden sormayacak deyip,başka yerleri incelemeye başlayınca Mehmet bey ‘in ayak kabı’sını görünce içim hafiften bi burkulmadı değil yani Cansel hnm…ahhh Mehmet bey ahhh…ne şanslısınız…
Siz gördüğünüz detayları inceleyin ☺️ evet biraz sizi şaşırtmak istedim 🥰🥰 @mehmetbeeyy de o detayı görünce çok şaşırmıştı...🤭🤭🤭neden içiniz burkuldu ki sizde Mehmet bey kadar şanslı olabilirsiniz ❤️❤️😉😉😉
🥰 Ayrıca güzel yorumlarınız için teşekkürler 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar