- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fıstığım benim gördüğüm tek detay sensin detayları yanyana canlı canlı kontrol etmeyi severim bilmem anlatabildimmi
Şaşı bakın gizem ortaya çıkıyor. Gizem ne ya, bildigimiz seksi @Cansel Ulusoy bu işte.
Sen benim gibi detaya dikkat ettiysen hiç sorun yok fındığımFıstığım benim gördüğüm tek detay sensin detayları yanyana canlı canlı kontrol etmeyi severim bilmem anlatabildimmi❤❤
Şaşı bakın gizem ortaya çıkıyor. Gizem ne ya, bildigimiz seksi @Cansel Ulusoy bu işte.
Merak iyidir gizem iyidirbak simdi etegin icindeki detayi cok merak ettim,acaba gelip bi baksammi diyorum![]()
Çok teşekkür ederimMuhteşem fizik, harikaaaaaa![]()
Deri eteğin içindekini bence merak etmelisiniz diye diye düşünüyorumDeri eteğin içinde ki gizemi bilmem ama,beyefendinin siyah deri ayakkabıları çıkmış yanda,gizem bumu ola! Keşke o ayakkabılar benim ayakkabım olsa…
Ayakkabı nıda üst üste söyleyince ne kadar saçma duruyor yahu…ayağın kabı, ne ilkelmiş…
Sende benim için bir detaysın bebeğimDetay benim için o güzel bacakların, o harika duruşun ve bana gel diyen ama şu an görünmeyen dudakların
Çok teşekkür ederim bebeğimGüzellik senin her yerin ayrı bir detay, ayrı bir güzellik nereye dikkat edeceğimizi şaşırıyoruz![]()
Ufak detaylar herzaman dikkat çekerah bu kücük detaylar bizi bitirdi işte![]()
Canımmmm çok teşekkür ederimHemde çok gizemli bir güzellik
Kraliçe boşuna demiyorum ne giyse yakışıyor
Siz gördüğünüz detayları inceleyinGizem deyince bütün detayları inceledim Cansel hanım…Sizin güzelliğinizi zaten biliyoruz da,eteğin içindeki gizem diye adres gösterince,kesine bu şaşırtmacalı bir soru çalıştığımız yerlerden sormayacak deyip,başka yerleri incelemeye başlayınca Mehmet bey ‘in ayak kabı’sını görünce içim hafiften bi burkulmadı değil yani Cansel hnm…ahhh Mehmet bey ahhh…ne şanslısınız…
Hahahaa gerçekten miiiahaha 1 saattir gizemli bişey arıyodum.) ??fotoğrafalara bakınca farkettim
![]()
Bebeğim benimKraliçe boşuna demiyorum ne giyse yakışıyor![]()
Deri eteğin içindeki en büyük gizem
Bebeğim benim çok teşekkür ederimDeri eteğin içindeki en büyük gizemve tabiki sen bebeğim
@Cansel Ulusoy ve beyaz bir meleksin yine bebeğim
⚘
Rica ederim Kraliçem seni özledimBebeğim benimçok teşekkür ederim
![]()
Harikasın sen böyle seni ilk defa görüyorum desem
keşke istanbulda olsanız. etek çok seksi
Teşekkürler bebeğim bende seniRica ederim Kraliçem seni özledim![]()
TeşekkürlerHarikasın sen böyle seni ilk defa görüyorum desem![]()
Gizemin benim merakımı iyice arttırdıTeşekkürlerozaman daha iyi ve gizemli fotolara diyelim
![]()
Gizemli olan senin varlığın yanına gelince gizem çözülüyor
Bebeğim benim çok teşekkür ederimsenin beyaz meleğin
![]()
Merak iyidirGizemin benim merakımı iyice arttırdı![]()
Çok teşekkür ederimGizemli olan senin varlığın yanına gelince gizem çözülüyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!