Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Diğerlerinden çok daha farklı(fotolu)

Dogukan.4155 Çevrimdışı
31 Tem 2022
66
169
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Havanın da vermiş olduğu sıcaklık üzerine libido yükselmesiyle beraber cancağızım @Rimma yazdım da yazdım kendisi hemen kısa bi dönüş sonrası 17 de görüşelim demesi üzerine üstümü başımı giyip yola koyuldum ve maltepe de sakin bir muhitte görüşmek için kapısına dikildim kapıyı bana çıtıpıtı mini etekli sanki 20 lik lere taş çıkartan aşağıdaki fotodada görüldüğü üzere bir kız açtı ama nasıl bir dürtü başladıysa bende kendisine baktıkça ufaklık dürtülüveriyor ve sürekli temas halinde kanım kaynıyordu.Kısacası kendisiyle muazzam 2 saat geçirdim gitmekte şüphe duyan arkadaşlar için söylüyorum gerçekten 20 lik kızlara taş çıkartan cinstendi bi ara nefesim kesildi.sizi hiçbir şekilde üzmemek için elinden gelenide yapıyor.En kısa zamanda görüşmek üzere tekrardan Rimma cığım

Ekli dosyalar

• IMG_6357.jpeg
    IMG_6357.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 888
  • IMG_6354.jpeg
    IMG_6354.jpeg
    140.9 KB · Görüntüleme: 878
  • IMG_6348.jpeg
    IMG_6348.jpeg
    152.6 KB · Görüntüleme: 886
chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
4,378
3,617
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Havanın da vermiş olduğu sıcaklık üzerine libido yükselmesiyle beraber cancağızım @Rimma yazdım da yazdım kendisi hemen kısa bi dönüş sonrası 17 de görüşelim demesi üzerine üstümü başımı giyip yola koyuldum ve maltepe de sakin bir muhitte görüşmek için kapısına dikildim kapıyı bana çıtıpıtı mini etekli sanki 20 lik lere taş çıkartan aşağıdaki fotodada görüldüğü üzere bir kız açtı ama nasıl bir dürtü başladıysa bende kendisine baktıkça ufaklık dürtülüveriyor ve sürekli temas halinde kanım kaynıyordu.Kısacası kendisiyle muazzam 2 saat geçirdim gitmekte şüphe duyan arkadaşlar için söylüyorum gerçekten 20 lik kızlara taş çıkartan cinstendi bi ara nefesim kesildi.sizi hiçbir şekilde üzmemek için elinden gelenide yapıyor.En kısa zamanda görüşmek üzere tekrardan Rimma cığım
Sen neymişsin bebiş kaç günlük azgın halim seninle denkleşti, seni görmek tekrardan canlandırdı beni seni seni çooook öpüyorum görüşme dilegiyle yazıların mükemmel aşko,azdırıyor hemen 🫢😘

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Mm nerelerde acaba🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar