Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dikkat Bağımlılık Yapabilir!

10 Nis 2023
148
207
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım ile kendisi tatiline çıkmadan hemen önce görüştüm, takibimdeki pembişlerden biriydi, kırmayıp yoğun gününde vaktini ayırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Diğer referanslarda yazan şeylere aynen katılıyorum. Kendisi minyon dünya tatlısı bir hanımefendi. Aynı zamanda bıcır bıcır enerjisi de inanılmaz yüksek birisi. Ben ona ayak uydurayim derken nasıl yorulduysam görüşme sonrası toplu taşıma ile diğer yakadaki evime kendimi zor atmiştım😁

GFE yazıp iki nokta üst üste koyup karşısına beklentim olarak ne yazacak idiiysem kendisi fazlasıyla karşıladı ve bunun aramızda bahsi daha önce hiç geçmemişti. Bu açıdan onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Korkarım bana şimdiden bağımlılık yaptı 😁

Son olarak kendisi görüşme yapmak için seçici olduğunu söylemişti. Dolayısıyla imkan bulanların kaçırmamasini tavsiye ederim.

Herkese iyi forumlar!.

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,171
2,685
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse hanım ile kendisi tatiline çıkmadan hemen önce görüştüm, takibimdeki pembişlerden biriydi, kırmayıp yoğun gününde vaktini ayırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Diğer referanslarda yazan şeylere aynen katılıyorum. Kendisi minyon dünya tatlısı bir hanımefendi. Aynı zamanda bıcır bıcır enerjisi de inanılmaz yüksek birisi. Ben ona ayak uydurayim derken nasıl yorulduysam görüşme sonrası toplu taşıma ile diğer yakadaki evime kendimi zor atmiştım😁

GFE yazıp iki nokta üst üste koyup karşısına beklentim olarak ne yazacak idiiysem kendisi fazlasıyla karşıladı ve bunun aramızda bahsi daha önce hiç geçmemişti. Bu açıdan onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Korkarım bana şimdiden bağımlılık yaptı 😁

Son olarak kendisi görüşme yapmak için seçici olduğunu söylemişti. Dolayısıyla imkan bulanların kaçırmamasini tavsiye ederim.

Herkese iyi forumlar!.
Selamlar döndüm tatilden ancak cevaplayabiliyorum güzel söz ve dusuncelerin için teşekkür ederim evet ve harika geçmişti en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle beklıyorum 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar