Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen kabul edersen evetDokunmak ister misin![]()
Sence yetsinebilir miyiz sadece onunlaDokundurmakla yetindirmeyeceksen![]()
Fanteziden fanteziye gideriz gibi senleSence yetsinebilir miyiz sadece onunla![]()
Bunun için önce yan yana gelmemiz gerekmiyor mu bizim hayatımFanteziden fanteziye gideriz gibi senle![]()
Gelde uyu şimdi🫣Dokunmak ister misin![]()
Dokunmak yeter mi ki canımDokunmak ister misin![]()
Biran önce yan yana gelelim senle güzel gece olsunBunun için önce yan yana gelmemiz gerekmiyor mu bizim hayatımama gelirsek te ucu bucağı olmayan bir gece ölür Bizim için
![]()
Hemde nasıl, tabii ki müsaden ile @BEGÜMDokunmak ister misin![]()
Hem de nasıl güzel bir gece olurBiran önce yan yana gelelim senle güzel gece olsun
Bence de yetmez ama her şey ufak bir dokunuşla başlamıyor mu ki zatenDokunmak yeter mi ki canım![]()
Evet önce gözler bakıyor birbirine sonra dudaklar sonrasında başlıyor dokunuşlar canım haklısınBence de yetmez ama her şey ufak bir dokunuşla başlamıyor mu ki zaten![]()
Öpüyorum her yeriniDokunmak ister misin![]()
Hahahaha tam olarak böyle işteEvet önce gözler bakıyor birbirine sonra dudaklar sonrasında başlıyor dokunuşlar canım haklısın![]()
Evet böyle tamamen kadınların ruhuna hitap ettiğim için o kadar da olsun demi canımHahahaha tam olarak böyle işte![]()
yine mükemmelsinDokunmak ister misin![]()
Tâbi ki olsun hayatım yılların sana getirmiş olduğu tecrübeler diyelim dimiEvet böyle tamamen kadınların ruhuna hitap ettiğim için o kadar da olsun demi canım![]()
![]()
Teşekkürler hayatımyine mükemmelsin
Evet aynen öyle diyelim canımTâbi ki olsun hayatım yılların sana getirmiş olduğu tecrübeler diyelim dimi![]()
Hayatım her şeyi bir dokunuşla başlamıyor mu kiDokunmak çok soft kaldı ama![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!