- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam artık nasıl mutlu olduysa , nasıl etkilendiyse geri donmus cok merak ettim
Yaa teşekkür ederimHiç şaşırmadımsenden sonraki oniki saat aklımdan çıkmadığın benim içinde doğru ☺
Amin...Darısı başımıza. Bu güzelliğe normal
Değil mi ama...Misafirinize hak vermek lazım. Hasret daha ayrılığın ilk dakikasında başlıyor
Çok zor değil sende o şanslı adamlardan olabilirsinNe şanslı adamlar var kardeşim te Allaaam![]()
Çok zor değil sende o şanslı adamlardan olabilirsin ♥♥♥te allammm![]()
Valla ben birşey yapmadımAdam artık nasıl mutlu olduysa , nasıl etkilendiyse geri donmus cok merak ettim
Hasrettinle yandın gönlüm
En yakın zamanda. Sürekli aklımdasın.Değil mi ama...ozaman seni böyle alalım hasret giderelim
♥♥
Tamam ne zaman istersenEn yakın zamanda. Sürekli aklımdasın.![]()
Gelmezseniz daha çok yanar o gönülHasrettinle yandın gönlüm![]()
wuhuuu hobyy lere bakkLadymmm ❤ seninle olan her an bir rüya gibi çok çok keyifli saatlerdir. Herşey için misafirperverliğin için ayrıca özel teşekkür ediyorum. İyi tanıdım seni, bu özel ana bende bir resim ekleyeyim Ekli dosyayı görüntüle 75140![]()
Söyle o misafirine gaz vermesin.
Evet dedim bile![]()
Ladymm diyen ağzını mis kokulu kokulu öpeyimLadymmm ❤ seninle olan her an bir rüya gibi çok çok keyifli saatlerdir. Herşey için misafirperverliğin için ayrıca özel teşekkür ediyorum. İyi tanıdım seni, bu özel ana bende bir resim ekleyeyim Ekli dosyayı görüntüle 75140![]()
Hobyy mi...wuhuuu hobyy lere bakk![]()
Yok yok gaz vermiyor rahat olun sorun yokSöyle o misafirine gaz vermesin.![]()
Yok sen bence Cansel'e geliyorsunbindim yelkenleri açtım Allaaam sana geliyorum
![]()
evet mutlu olduguna bende eminimValla ben birşey yapmadımhmm belki yapmista olabilirim ♥ama çok mutlu olduğuna eminim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!