Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dünya Tatlısı Kadın

Ahera

Normal Üye
7 Ağu 2021
2
16
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç hafta önce Cansel Hanımla ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. Evinin konumu, evi, yatak odası ışıkları harika park yeri problemi yaşamazsınız.

Cansel Hanıma gelirsek zaten sohbeti olsun cana yakınlığı olsun muhteşem vakit geçirdim sağolsun minik isteğimi de kırmadı. Özel anlarda ise çok detay vermeyi sevmeyen bir insan olarak, çünkü bu tarz deneyimler çok kişisel oluyor, kendisi gayet istekli ve gerçekten mutlu etmesini biliyor. İki sefer de benim için gerçekten özel bir deneyimdi. Bir kaç ay içinde İzmir'den taşınacağım ama gitmeden kesinlikle tekrar görüşemek istediğim bir hanımefendi.

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
104
99
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kaç hafta önce Cansel Hanımla ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. Evinin konumu, evi, yatak odası ışıkları harika park yeri problemi yaşamazsınız.

Cansel Hanıma gelirsek zaten sohbeti olsun cana yakınlığı olsun muhteşem vakit geçirdim sağolsun minik isteğimi de kırmadı. Özel anlarda ise çok detay vermeyi sevmeyen bir insan olarak, çünkü bu tarz deneyimler çok kişisel oluyor, kendisi gayet istekli ve gerçekten mutlu etmesini biliyor. İki sefer de benim için gerçekten özel bir deneyimdi. Bir kaç ay içinde İzmir'den taşınacağım ama gitmeden kesinlikle tekrar görüşemek istediğim bir hanımefendi.
Paylaşım için teşekkürler

Saviola 1912

Normal Üye
7 Mar 2024
11
9
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teşekkürler paylaşım için

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Evet benim içinde ilk görüşme gibi ikinci görüşmede çok çok güzeldi sen zaten harika bir partner çok tatlı ve bir okadarda kibarsın biliyorsun ki herşey karşılıklı 🤗🤗💋💋🥰🥰 İzmir'den gidiyor olman beni gerçekten çok üzdü çok sevdiğim değer verdiğim partnerlerimden birisin 🤗🤗💋🥰🥰ama tabiki hayat bu insana ne gösterir bilemeyiz ama umarım hayatında istediğin herşey kalbin kadar güzel olur bunu bütün kalbimle diliyorum 🙏🙏🥰 biliyorsun vedaları sevmem 🙏🙏😔😔ama seni tanıdığım için çok şanslıyım güzel yorumun için teşekkür ediyorum inşallah gitmeden bir defa daha görüşürüz randevu için yazmanı bekliyorum seni seviyorum ❤️❤️❤️❤️ güzel kalpli adam olurda görüşemezsek umarım iş hayatın ve özel hayatın istediğin gibi olur kocaman öpüyorum seni kendine iyi bak 🥰🥰🥰💋💋💋 @Ahera

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar