Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme "Düşler Sahnesi (Return of the legend) - 2. Sezon

27 Mar 2022
58
62
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haftaiçi kendisinin kampanyalı görüşmesinde 3 saatlik randevu oluşturup bugüne planlaştık. Aramızdaki samimiyetten kendisinin doğallığından kusur olarak görebileceğim hiçbir şey yok çünkü kendisini seviyor, değer veriyorum. Güzel kadına 2. kez ziyaretimde yataktaki istekli, benimseyici birlikteliğimiz o öpüşürken ki baskılı şekli tek kelimeyle crazzy... Eminimki kendisinde bıraktığım iz 2 kez rahatlatmam olmuştur. Aramızda da şakası döndü genel skorda 3-2 kaybetsede onun hattrick yapması bir sonraki programlarında sıkıntı oluşturabilirdi. Masumca yatışı onu sarışım yaslayışım derken Düşler Sahnesinin sonuna gelmiştik. Hayatında tüm güzelliklerin şansın seni bulması dileğiyle @TAKSİM MELTEM ♥️😚

19 Ağu 2024
70
60
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğal hareket eden kadın seviyorum abi, Meltem bu konuda çok övgü alan bir hatun, umarım en kısa zamanda bir araya gelebilirim kendisiyle

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
203
703
Haftaiçi kendisinin kampanyalı görüşmesinde 3 saatlik randevu oluşturup bugüne planlaştık. Aramızdaki samimiyetten kendisinin doğallığından kusur olarak görebileceğim hiçbir şey yok çünkü kendisini seviyor, değer veriyorum. Güzel kadına 2. kez ziyaretimde yataktaki istekli, benimseyici birlikteliğimiz o öpüşürken ki baskılı şekli tek kelimeyle crazzy... Eminimki kendisinde bıraktığım iz 2 kez rahatlatmam olmuştur. Aramızda da şakası döndü genel skorda 3-2 kaybetsede onun hattrick yapması bir sonraki programlarında sıkıntı oluşturabilirdi. Masumca yatışı onu sarışım yaslayışım derken Düşler Sahnesinin sonuna gelmiştik. Hayatında tüm güzelliklerin şansın seni bulması dileğiyle @TAKSİM MELTEM ♥️😚
Canım benim çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman 💋❤️💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar