- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siz,keyfiniz ve kahyası
Teşekkür ederim efendim...
Teşekkürler bebeğim
Hahahaaa çok iyi takiptesinizSiz,keyfiniz ve kahyasıözlendiniz tabikide gözlerim sizi arıyor
![]()
Geldim geldim burdayımBende diyorum Cansel hnm nerde diye![]()
Arada özleyin diye kayboluyorumsensiz buralarin tadi yok guzellik![]()
Ben de özledim bebekkk.
Coo güzel olmuşsun cnm
Sizi özlememek için ölmek lazim cansel hanım
kız var, perde var. daha ne?
Özleyen derviş muradına ermişHer zaman özlüyorum ama cansel ulusoy hanım cım
Forumun görünümü değişince bende size bir sürpriz yapmak istedimForum'un genel görünümü değişti ve senden bu ana kadar paylaşım gelmeyince merak ettik valla. İyi ki geri geldin. Özlemişiz.
Biliyorum bebekkkBen de özledim bebekkk.![]()
Canım kıyamam sanaSizi özlememek için ölmek lazim cansel hanımyine çok sexy olmuşsunuz sizinle görüşmeye geldiğimde böyle karşılayabilirmisiniz
![]()
Onlar varsa gerisi boş zatenkız var, perde var. daha ne?
Çok teşekkür ederimÖzlenmeyecek gibi değilsiniz ki Cansel hanım![]()
Benimle bu soğukta çok sıcak birşeyler içilebilirBu soğukta seninle off offf![]()
Bir insan Bu kadar mı zarif ,ince ve sexi olur ..
Canım benim o senin kibarlığın herşey karşılıklı çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinBir insan Bu kadar mı zarif ,ince ve sexi olur ..harika bi anlık harika bi kadın
bakinca hayallere dalıyor insan .. Keşke yanına ışınlansam bebegim..
Ah ah ne kadar da alçakgönüllüsun .. neden bu kadar sevildigin belli ayrıca seni özlememek mümkün mü en kisa zamanda görüşmek üzereCanım benim o senin kibarlığın herşey karşılıklı çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinözleniyorsun,seviliyorsun ben senin için ışınlanmayı bı araştırayım bakayım yanıma gelmen için
![]()
Çok güzelsiniz en kısa sürede görüşmek dileğiyle
Canımsın sen benim için değerlisin seviliyorsunAh ah ne kadar da alçakgönüllüsun .. neden bu kadar sevildigin belli ayrıca seni özlememek mümkün mü en kisa zamanda görüşmek üzere
Çok teşekkür ederimvalla insan merak ediyor niye fotograf atmadi diye bizi birakmayin
Teşekkürlerdoğru duymuşsunuz özlendiniz![]()
Özlenilmeyecek gibi değilsiniz. Yine mükemmel gözüküyorsunuz Cansel hanım
Çok teşekkür ederim efendimo sizin güzelliğiniz
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!